Laku noć. Razmislite o ovoj tematici i o tome ko ima pravo da nam zabrani da budemo ljudi? I o tome kako nam kradu sve sviše sloboda i donose odluke u naše ime!

maca kuca nema vode

Advertisements

4 thoughts on “Laku noć. Razmislite o ovoj tematici i o tome ko ima pravo da nam zabrani da budemo ljudi? I o tome kako nam kradu sve sviše sloboda i donose odluke u naše ime!

 1. Ово је пример апсурда који су постали правило у овој земљи. Законом су заштићени од насиља, али и од помоћи. Не смеју бити убијени, али не смеју бити ни нахрањени ни напојени.
  Ако поставите питање: па шта се онда сме…?, одговори су, као и увек када су реални проблеми у питању, немушти…
  Смеју да буду уклоњени од за то овлашћених служби. То је теорија. Пракса каже да те овлашћене службе углавном имају врло врло ограничене капацитете који су одавно попуњени, па те службе сада само глуме да нешто раде, а постоје индиције да само селе те псе и мачке из насеља у насеље, не знајући шта да раде са њима…
  Смеју и да буду стерилисани. То је теорија. У пракси, ретке су средине које су то спровеле, јер то кошта. Ове друге се позивају на “хуманост“… Кажу, није хумано стерилисати их… Да, а хумано је оставити штенце и мачиће да цркну од глади и жеђи. И писати казне за оне који им оставе воду пред кућом или зградом…
  Ух… Бре!!!!

  Liked by 1 person

Оставите одговор

Молимо вас да се пријавите користећи један од следећих начина да бисте објавили свој коментар:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s