Volite… Svima je ljubav zaista potrebna

I kad misliš da je neko tvoj, ti ga čuvaj, neguj, zalivaj… Jer doći će neko drugi, neko ko će znati da čuva, neguje, zaliva… Doći će neko, neko ko neće sipati so na ranu. Doći će neko ko će doneti sunce, onima koje vi niste znali da čuvate. Ostaćete sami… Nećete imati ništa… Samo sećanje i melanholiju.
Zato čuvajte tu milost koju ste dobili… Milost da vas neko voli. Milost da nečije srce nije presušilo jer ga niste zalivali. Milost što je neko uz vas i što vam obogaćuje život.
Znate li vi koliko je dirljivo kada vas neko voli i kad je uz vas? Znate li vi koliko je ljubav velika? Znate li vi kolika je sreća kada vas neko pozdravlja poljupcem za laku noć? Znate li vi da ste srećni što vas neko drži za ruku? Znate li vi tu magiju vođenja ljubavi samo pogledom? Znate li vi koliko ste srećni jer ste nečija prva misao svakog jutra? Znate li vi koji ste srećnici jer vas neko iskreno voli? Znate li vi šta znači biti zajedno?
Volite… Sa obe ruke držite svog partnera, grlite i vodite kroz život. Volite… Podržite one koji vas vole i dajte im sigurnost. Volite… Uvek imajte vremena i snage za one što vas vole. Volite… Pokažite da su oni posebni, jedinstveni, da samo oni postoje za vas. Volite i dozvolite da i vi budete voljeni. Volite… Svima je ljubav potrebna.
Sve što želite, zaista i možete da uradite.
Moje pismo nekome
volite ljubav zoja život
Advertisements

4 thoughts on “Volite… Svima je ljubav zaista potrebna

Оставите одговор

Молимо вас да се пријавите користећи један од следећих начина да бисте објавили свој коментар:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s