Koža

Neću ti reći vidimo se sutra ako to ne mislim… Ne obećavaj ni ti meni sutra ako to ne misliš… Ne obećavaj…. Samo nestani… Odlazi sa moje kože. Ne raspaljuj maštu, obećavajući ono što ne misliš. Reči imaju svoju težinu. Težinu koja pada na srce. Ako ne misliš, ako ne želiš, samo ćuti… Ne obećavaj. Reči nose težinu. Ljubav se ne kupuje. Ljubav se ne prodaje. Ljubav se ne nameće. Ljubav nije za igru. Ljubavi se ne može pobeći. Ljubav se samo desi. Zato ne pričaj ono što ne misliš. Dela su odgovor. Ljubav boli. Ako nemaš srce, ostavi i moje… Odlazi sa moje kože… Ne trči za mnom… Ne trči ako se nećemo sresti na pola puta. Ako nećemo nastaviti zajedno.
Mislio si da me poznaješ, da znaš ko sam ja… Zato si sada postao žrtva svog verovanja. Postao si žrtva svojih zabluda i izbora.Postoje žene kao ja… Žene koje nikada nećeš upoznati do kraja… Žene koje u sebi uvek čuvaju neku tajnu, neku nepoznanicu za tebe. Žene kojima su potrebna dela. Žene koje slušaju tvoja dela. Žene kojima se moraš uvući pod kožu. Dela… Čuješ li, dela?
Samo me potraži… Kreni za mnom u najudaljeniji kutak sveta. Pronađi me… Drži me uz sebe… Drži me čvrsto. Veži me za sebe. Veži me čvorom ljubavi koji niko neće moći da odveže. Veži me čvorom ljubavi koji ni jedne reči, ni vreme, ni ljudi neće moći da odvežu. Drži me pored sebe kao najveću dragocenost. Onako čvrsto… Čvrsto da uvek čuješ otkucaje mog srca. I poljubi me da se naježim. Da mi moja koža, kaže da je to istina. Poljubi me da osetim život… Poljubi me da ti osetiš ukus života. Voli u meni ono što jesam… Voli me zbog onoga što je u meni… Ili samo nestani… Nestani i mrzi me zbog onoga što sam postala. Neka moje ime bude zaboravljeno za tebe. Neću ti se svetiti… Ne brini… Dovoljna kazna će biti to što nisi znao da me sačuvaš, što si me izgubio… Dovoljna kazna će biti to što više ne živiš na mojoj koži.
Poljubac život koža  Zoja
Advertisements

Оставите одговор

Молимо вас да се пријавите користећи један од следећих начина да бисте објавили свој коментар:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s