Želim sve

Nisam želela ništa… Živela sam tako… A onda si se pojavio ti i ja sam želela sve. Ove reči što pišem, mi daju ponekad olakšanje… One su muzika moje duše… One su sve pesme koje izlaze iz mene, i pesme bola, i pesme radosti. Dok sedim, moje reči izlaze iz mene i nose moje želje, moje nade, moje tuge, moje snove… I ja se gubim u svojim rečima… Mislim da je to u redu.
Moj brod je plovio sam… Plovio morem života… Išao je kako su ga talasi nosili… Plime i oseke su bile moji gospodari. Ja nisam baš neki moreplovac, samo sam se prepustila. Sedela sam i čekala da me neko pronađe i da me spakuje u svoje ruke. I da me čvrsto zagrli… I da me čvrsto drži u zagrljaju. Bez sebičnosti i skrivenih želja, samo da me drži.
Voleti sebe. Naučiti voleti sebe. I istinski voleti nekoga. Mnogi nisu nikada istinski voleli… Na žalost, nisu znali da se prepuste i osete lepotu ljubavi.
Ne moram nikome ništa dokazivati. Ja to znam. Ja znam ko sam. Ja poznajem svoje želje i sebe. Sada želim sve. Kakava bih ja bila ja, da želim manje?
ja želim sve zoja život
Advertisements

Оставите одговор

Молимо вас да се пријавите користећи један од следећих начина да бисте објавили свој коментар:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s