Udahnite

Udahnite… Udahnite duboko. Osećate taj talas energije? Osećate li kako u vas ulazi onaj osećaj, ”Sve će biti u redu” ? Da li vam je sve postalo jasnije? Ovaj trenutak sada je sreća. Nije sreća u puno novca, putovanjima, luksuzu… Sreća je u malim stvarima… Trenutku… Buđenje u nečijem zagrljaju, doručak sa porodicom, šetnja sa prijateljima, miris cveća, cvrkut ptica… To je važno, to nas čini srećnima. Udahnite duboko… Neka vas preplavi osećaj radosti i jasnoće. Nisu veliki događaji ti što nas usrećuju… Sitnice čine dan i život.
Udahnite duboko… Odbacite sva ograničenja… Vi možete sve što hoćete. Radite ono što volite. Upoznajte sebe. Strah od neuspeha odbacite, naučite da sebe vidite kao uspešnu i srećnu osobu.Pozitvne misli i pozitivni razgovori. Oko sebe čuvajte i negujte samo dobre ljude koji vam pomažu u vašem rastu. Odbacite predrasude, osećaj krivice, naučene rečenice, nametnuta pravila… Mir sa sobom i mir sa svetom oko sebe.
Udahnite duboko i počnite da živite sada! Svaki trenutak je važan… Svaki sekund je specijlna prilika koju trebate živeti. Svaki dah je dar od Boga. Ne štedite svoju ljubav, prema svojoj specijalnoj osobi. Pokažite joj šta osećate, pokažite ljubav. Probudite se… Probudite se sa osmehom. Živite trenutak i zahvaljujte Bogu što ste živi. Radujte se životu. Udahnite dah života i živite. Udahnite sad duboko…
dobri ljudi zoja život

Advertisements

2 thoughts on “Udahnite

Оставите одговор

Молимо вас да се пријавите користећи један од следећих начина да бисте објавили свој коментар:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s