Silovao i ubio trogodišnju devojčicu, pa policiju odveo do tela

Devojčica A. S. (3) iz zaječarskog sela Vratarnica sinoć je silovana, pa ubijena pesnicama i kamenjem, a šta je bezosećajno uradio monstrum iz Zaječara odmah nakon svirepog ubistva nedužnog deteta, vratio se na rođendan. Vladica Rajković (28) uhapešn je nakon što je priznao da je juče uveče u selu Vratarnica kod Zaječara oteo, silovao, pa svirepo ubio trogodišnju A.S. iz ovog sela.

Ovo je lice ubice

vr_1000x0

 

Saučešće roditeljima.. Ovo je strašna tagedija… Jebem ti ovu zemlju i sve manijake i jebale vas sve starlete i velika i mala braća, i farme, i časopisi i sve vaše da neverujete sa sve njima…. Ovo je da ne verujete, kakva sve čudovišta šetaju i žive.. I bem ti i zakon i pravdu i sve… Ja bi ga prvo kastrirala, sekla bi mu delić po delić alatke njegove jadne, sa sve motkom u guzici, i pustila da tako lagano ode na onaj svet.. A sve bi to radila na nekom trgu, gde biga svi gledali sa gađenjem.. šokirana sam … Ljuta sam… I ljuta pri pomisli da će ovakvo čudovište jednog dana biti oslobođeno i opet šetati ulicama a jadnom malom nedužnom detetu je oduzet život na tako svirep način… Jebem ti život i sve…Pa osudite sad mene…

http://www.021.rs/story/Info/Srbija/139611/Trogodisnja-devojcica-silovana-pa-izudarana-na-smrt.html

4 реаговања на на „Silovao i ubio trogodišnju devojčicu, pa policiju odveo do tela“

  1. Držav je kriva za sve.-.. Svi oni već imaju dijagnozu ali nisu smešteni u ustanove…

    Свиђа ми се

  2. uzasnuta, sve ne verujem, pa danas vise nikome ne smes poveriti dete. Truju li nas ili sta se desava? Svaki dan, skoro, novi monstrum.

    Свиђа се 1 person

  3. Strašno, strašno… samo kad pomislim… detence od tri godine… to je monstrum….

    Свиђа ми се

  4. Kćeri svi normalni su na tvojoj strani. Samo je zakonodavac na suprotnoj.

    Свиђа се 1 person

Постави коментар