Ahaaa…

Došao je sa posla i uzeo da priprema ručak a onda je zazvonio telefon. To je ona… Podigao je slušalicu.

Halo?!”

Haloooooo… Stigao si? Šta radiš?”-Bila je veselao kao i obično.

Ništa! Nervozan sam. Spremam ručak!” – Besno je odbrusio, kao i obično.

Šta spremaš?” – Radoznalo ga je upitala.

Hoću da pržim krompiriće, ne mogu sada da pričam, ruke su mi zauzete!” -Hladno joj je odgovorio.

Dobroooo… Čujemo se kasnije. “ Sa razumevanjem mu je ona odgovorila i prekinuli su vezu.

Baš je naporna, mislio se on, dok je seckao krompiriće. A onda do njega dopre zvuk obaveštenja, stigla mu je poruka sa fejsa. Uzima telefon, otvara poruku i čita. Opaa… Neka nova prijateljica mu piše. Pita ga kako je i šta radi, kuca joj odgovor. Kaže da joj je trenutno jako dosadno. Sama je i razvedena. Nastavlja da se dopisuje sa njom, kad opet zazvoni telefon. Javlja se. Opet ona.

Šta je sad, šta oćeeš?” – Besno je upita.

Pa, ništa, samo da te čujem” – Tiho mu ona odgovara.

Rekao sam ti da spremam ručak, ruke su mi zauzete i ne mogu da držim telefon!” -Već se ozbiljno on dere na nju.

Dobro…” – Tiho mu odgovara i spušta opet slušalicu.

On stavlja krompiriće da se prže i uzima telefon u ruke. Nastavlja da se dopisuje sa svojom novom prijateljicom. Ispoveda mu se kako je sama i usamljena. Treba joj muškarac. Poziva ga kod sebe u goste, na ručak… Prijateljski. On se malo nećka, ali joj priznaje kako je i on usamljen. Kaže joj da nema nikoga i da je izgubio poverenje u žene. Povredile su ga mnogo puta. Ali, ipak, što da ne… Mogu se videti, onako, prijateljski. I opet zvoni telefon. Opet ona njegova.

Šta je sad?” – Besno viče na nju.

Pomislila sam da si završio ručak, pa da malo popričamo.”

Jesam ali sad imam goste, došli mi tetka i teča!”

A, pa dobro…Neću te onda zadržavati.” -Tiho mu govori ona.

Otvara poruku od svoje prijateljice sa fejsa. Nastavljaju da se dopisuju. Ona postaje sve otvorenija. Kaže da joj treba muškarac i da je strašno uzbuđena. I u njemu raste uzbuđenje. Ona mu piše, kako je sada baš napaljena. Odgovara joj da je i on strašno napaljen. Kaže kako bi ga rado primila u sebe. U tom trenutku opet zvoni telefon. Besan je.

Šta je bilo, što si dosadna? Jesam li ti rekao da imam goste i da ne mogu da pričam? Šta me zivkaš svaki čas?” Dere se on na nju.

Ne znam dušo, odjednom sam se tako napalila i poželela te, kao da sam osetila tvoje uzbuđenje.” – Maznim glasom mu ona odgovara.

Jesi li ti normalna?! Kako to pričaš? Ovde mi tetka i teča, nemam vremena za tvoje gluposti!”

Ali dušo, odjednom sam se tako napalila…!” Uporna je sad ona.

Slušaj, morao sam sad da izađem na hodnik, da tetka i teča ne čuju šta pričaš. Ti nisi normalna!” Besan je on.

Jao, dušo… Ali ja ne znam šta mi je odjednom… U sekundi sam se napalila i poželela te u sebi.” – Tihim, napaljenim glasićem mu ona priča.

Ma, ti si luda žena! Ti nisi normalna! Šta te je odjednom spopalo? Zvaću te kad mi odu gosti!” Kaže on i prekida vezu. Seda i stavlja laptop u krilo, nastavlja dopisivanje. Ova prijateljica je baš jedna fina žena. Namučena i usamljena duša. Šalje mu fotografije, kojima pokazuje šta bi volela da on njoj sada uradi. Piše joj kao ga je strašno napalila i kako je poželeo da sada prodre u nju. Kaže joj da mu je muškost ogromna i samo što nije eksplodirao. Strašno ga je napalila. Ona kaže, kako oseća njegovo uzbuđenje i kako se dodiruje, zamišljajući da je to on. On joj piše o tome kako mazi svoju muškost i kako bi voleo da je sada naguzi. Ona mu piše kako se približava vrhuncu i kako bi volela da u istom trenutku svrše. On je strašno uzbuđen i napaljen. Kad opet zazvoni taj prokleti telefon i ona njegova glupača.

Šta je? Jesam li ti rekao da ću zvati kada odu gosti? Naporna si, i nisi normalna!” – Uzbuđeno i besno se on dere na nju.

Pomislila sam da su ti gosti otišli?” – Mirnim glasom mu ona odgovara.

Nisu! Još su tu!Hoćeš li me ostaviti na miru više, da mogu da pričam sa njima a pozvaću te kad odu? I našta to više liči da me zivkaš svaki čas i prekidaš? Već se i oni čude?”

Pa uželela sam se dušo da pričamo. Stalno si u nekoj žurbi i frci… Kad ćeš imati vremena za mene?”

Znaš šta? Ti si jedna zaludna žena, kojoj je dosadno i koja nema obaveza, pa meni dosađuje i maltretira me!”

Ljubavi, nemoj tako… Pa i ja sam radila i čak imam mnogo više obaveza od tebe ali imam i vremena za tebe” -Maznim glasom, punim strpljenja mu se ona obraća.

E pa vidiš, nije tako! Ja imam puno posla i puno obaveza! Nemam kad da sedim za telefonom i vodim prazne razgovore! Ja imam posla! Imam svoje obaveze! Umoran sam više od svega a ti me nerazumeš! Sebična si! Samo misliš na sebe a ja ne stižem da sednem i da se odmorim. Evo i sad su mi gosti tu, zaseli a ja bi da prilegnem. Još ti zoveš i ja moram da izlazim u dvorište da oni ne čuju šta pričamo, jer tetka sve načuljila uši i sluša! Muka mi je više od svega! Sad ću i njima da kažem da idu. Smučilo mi se sve! Smučili mi se svi! I kako se to u goste dolazi, nenajavljeno? Ja umoran sa posla, ne znam šta ću pre, oni došli, ti zivkaš svaki čas! Ja ću lepo da poludim!”

O, dušo moja namučena. Izvini, mili moj!” – Glasom punim razumevanja mu govori ona.

Šta sad izvini?”- Pita je dok baca pogled ka laptopu. Vidi da mu je prijateljica nešto napisala a ova glupača ga zivka i prekida. “I slušaj sad, više me bole ruke od držanja telefona, ajde da završimo ovo?!” – Polako čita šta mu je prijateljica napisala, kaže kako jedva čeka da se sretnu i da ga oseti u sebi, pita ga gde je, jer se približava vrhuncu, želi da joj on priča šta bi joj sve radio. Mora da otkači ovu svoju.

Slušaj, mnogo si dosadna, i žurim, evo i gosti se spremaju da idu, aj ćao!” – Kaže joj on užurbano.

Dušo… A da mi prvo kažeš, šta bi mi sve radio?!”

Jesi li ti normalna? Tu su mi gosti, moram da ih sad ispratim?! Prestani da se tako ponašaš i da lupetaš gluposti!”

Ali, dušooooo… Tako sam napaljena i tako te želim… Ne znam šta je ovo?!”

Ma ti si totalno odlepila! Ti si ludača! Kakvo je to ponašanje i kakve su to reči?! Stvarno nemam vremena za takve gluposti! Ja sam umoran! Razumeš li umoran sam!?”

Ahaaaaaaaaaaaa… !! Znači tako? Umoran si ? I ruke ti zauzete ? I nemaš vremena? I tu su ti gosti? Za mene? Jel? A za kuckanje na fejsu, imaš vremena?” – Sad već hladnijim glasom mu se obraća ona.

Šta ti je? O čemu to pričaš? Kakav fejs? Mene to ne zanima, rekao sam ti! Rekao sam ti da uopšte ne idem na njega. Videla si da ništa ne objavljujem!?”

Ahaaaaaaaaa… Videla sam ! Majmune jedan primitivni i napaljeni. Lažovčino jedna! Pa ja sam tvoja prijateljica sa fejsa!”

Koja prijateljica ? O čemu ti to pričaš?!”

Pa ta seljačino jedna sa kojom se svo vreme dopisuješ i za koju si se napalio da je naguziš!”

Ja, ne znam o čemu ti to pričaš! Ti definitivno nisi normalna žena! Ti si za psihijatra!”

Budalo jedna, prestani više da lažeš! Smučio si mi se! Ja sam ona, ja sam Iris!”

Znao sam odmah! Samo sam te zezao!” U sekundi je shvatio sve i pokušavao da se izvuče.

Ahaaaaaaaaaaaaaaaa… Majmune lažljivi!” Bile su to zadnje njene reči koje je čuo. Dok je u šoku držao telefon i dalje na uvetu, čuo je samo: “Tu, tu, tu… “

ahaaa-zoja

Advertisements

10 thoughts on “Ahaaa…

 1. Mira Markovic- Mirka ....tvoja licno,glavom i bradom каже:

  aahhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa…..da sada se setih ove price,znam je…….ti divni muskarci,ti zauzeti,prljavih i masnih ruku….a ona tako dosadna…eeeeeeeeeeeeee….istina uvek izadje na videlo…..
  Beskrajno te volim,a ti znas da si deo duse moje ❤

  Свиђа ми се

 2. ahaaaaa… Andrija+ Anđelka+ školska drugarica na telefonu (Anđelka)+ s tim što Andrija takođe ima brze reflekse… u permutaciji laži… ili kad Anđelkin drug najavi da joj dolazi u posjetu… Andrija odmah ima neodložan posao kod kuće, a ne u kafani… opet permutacija laži: ANDRIJA I ANĐELKA KAO NEISCRPNA ENERGIJA I INSPIRACIJA… pst! svi su isti… samo njih više nema na tv (video za mene)

  Liked by 1 person

 3. Jooooj sto mi ga žao, jadan čovek. Verovatno je prvo morao pod hladan tus, pa onda da smisli jako“ ubedljivu „pricu. Ipak, zna on koliko ga ona voli, ma, voli i on nju, ali musko ko musko! Pih, ma to je samo fejs, sala, a i tako se nista nije desilo! 🙂 Bravo Zoja, mislim da se ovakve priče stalno i skroz realno dogadjaju. I ja znam neke, verlo slicne : princip je isti, sve ostalo su nijanse 🙂 🙂 🙂

  Свиђа ми се

Оставите одговор

Молимо вас да се пријавите користећи један од следећих начина да бисте објавили свој коментар:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s