Sve je dobro i sve će biti još bolje

Uvek sam pokušavala da sve razumem, sva dešavanja u svom životu a onda sam jednostavno shvatila… Nema tu šta da se razume. Život se jednostavno dešava. Postoje zakoni koji upravljaju svetom i na koje niko ne može da utiče. Ništa se nije urotilo protiv nas, i ništa nije za nas. Sve je dobro i biće još bolje. Stvar je u našem doživljaju svega. Stvari se jednostavno događaju. Padne kiša, pokisne onaj ko se našao napolju, bez kišobrana. Pa šta pokisli smo ili smo imali sreće da smo bili pod krovom, pa smo ostali suvi. Pa šta… Nema tu šta da se razume. Dešava se. A sve se dešava sa nekim razlogom, zar to nije odlično opravdanje, zar to nije sasvim dovoljno? Sigurna sam da sva ta dešavnja nećete odmah razumeti ali vreme će vam sve razjasniti. Kad tad će vam postati jasno zašto se nešto dešavalo. Zato batalimo naše pokušaje da baš sada razumemo zašto nam se nešto dešava. Nije bitno… Dešava se. Dešava se sa razlogom.

Moj savet je počnite da mislite na sebe. Slušajte samo sebe. Ne pristajte i ne postaje plen kolektivne sugestije. Ne prodajte sebe, ni u maloprodaji, ni u veleprodaji. Činite samo ono što vas čini srećnima. Mislite pozitivno. Budite prva podrška sebi. A uvek će vas podržati i svi oni koji vas vole. Sve je dobro i sve će biti još bolje.

Svi smo mi nesavršeni. Prihvatite sebe kao nesavršeno biće. Batalite pravila, pokazivanje i dokazivanje drugima kako ste savršeni… Nisteeeeeeee… Nije niko! Niko nije savršen, osim našeg srca. Zato, samo pratite svoje srce i ono što vam ono govori. Iskrenost i poštovanje za sebe, i za druge. Naučite da volite sebe, baš takve kakvi ste. Naučite da volite sebe, sa puno ljubavi u srcu.

I kada ti je teško, budi ljubazan, budi zahvalan i veruj u sebe. Kratak recept za srećan život.

Sve je dobro i sve će biti još bolje!

Advertisements

Оставите одговор

Молимо вас да се пријавите користећи један од следећих начина да бисте објавили свој коментар:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s