Ljubav je

Ljubav ne sme biti zasnovana na strahu od samoće! Ljubav je plemeniti osećaj! Ljubav, prava ljubav nas čini srećnima. Ona nas ulepšava. Kad ljubimo i kad nas ljube mi zračimo, sijamo… Ljubav treba da nas vodi… Nikako da mi kontrolišemo ljubav i da upravljamo njome. Ona treba da nam je vodilja, smisao i cilj! Ljubav treba da bude naš stav prema životu, svetu. Ljubav je hrabrost. Ljubav je moć! Ljubav nije laskanje… Kad nekog voliš govoriš istinu. Kad nekoga voliš činiš ga srećnim! Ljubav je žudnja i želja da svaki trenutak provedeš sa voljenom osobom, da je usrećiš! Ljubav je odrastanje! Ljubav je razumevanje! Ljubav je ozbiljna i sveta stvar! Ne igrajte se ljubavlju! Ljubav nas oblikuje… Mi se oblikujemo sa osobom koju ljubimo!

Ljubav je poštovanje! Ljubav je umetnost. U ljubavi treba uložiti sebe i svoje srce… Ljubav se neguje, gaji… Ljubav se ne potiskuje i ne gazi! Što više volimo i dajemo naš život postaje lepši. Ljubav nam daje smisao! Ljubav je mašta! Ljubav je san! Ljubav je… Ljubav je kad  ne znaš zašto voliš nekoga… Samo voliš… Ta osoba je tvoj cvet na koju prosipaš svoje zrake ljubavi i greješ, neguješ… Zračiš ljubav, usrećuješ i vi zajedno rastete, napredujete, sazrevate! Ljubav nije računica… Ljubav nije za kukavice… Ljubav je za hrabre! Ljubav je nauka! Ljubav je smisao svega… Ljubav je sve!

4 thoughts on “Ljubav je

  1. Ljubav se ne može odglumiti, ona je čisto osećanje. Reči su za izgovoriti, ljubav je za osetiti. Ako srce ne prihvata, sve je uzalud. Nikog ne možemo na silu voleti i svojom voljom to postić. Ljubav je potpuno čista i slobodna, jer ako nije tako, onda to ni nije ljubav. Trebamo biti hrabri da bismo voleli iskreno i čisto. Volim te baŝ tako moja mala devojčice, moja Zoja

    Свиђа ми се

Оставите одговор

Молимо вас да се пријавите користећи један од следећих начина да бисте објавили свој коментар:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s