Budite srećni

Ja ću sada biti vaša olovka što vam piše sreću i biću vaša gumica za brisanje tuge.

Preuzimam odgovornst za svoje viđenje stvari i interpretaciju istih. Mnogi nemarno koriste svoj jezik. Mnogi ne stoje iza svojih reči i dela. Moje reči i moja dela sam ja. Ja oslikavam svoj život sa bojama koje su u meni. Ja oslikavam svoj život sa svojim izborima. Moramo se menjati. Strah je naš najveći neprijatelj. Ne plašite se da zavirite u sebe. Ne zatvarajte se u kavezu života… Ne zatvarjte se… Nemojte postati ono što niste… Nikada.

Ja ću sada biti vaša olovka što vam piše sreću i biću vaša gumica za brisanje tuge. Svaki dan se rađam zbog sebe i zbog vas… Naučite i vi to… Jer svaki dan i jeste novo rađanje, novo buđenje… Nemojte samo maziti svoje želje i snove, svaki dan je nova prilika da ih ostvarite, da ih živite. Shvatite da želite da budete srećni. Naučite da oprostite sebi… Sve veliko počinje iznutra, iz nas samih. Samo malo svetlosti iz nas, može obasjati čitav naš svet. Samo naše čisto srce nam može dati mudrost da razumemo život. Ne morate vi čitati ovo što ja pišem… Nemorate vi mene slušati… Jer ako merite sve moje reči, sumnjate u moje namere, ja nisam osoba za vas. Ja samo želim da vi budete srećni. Ja samo želim da ja budem srećna. Naši putevi se mogu razići, sad na ovoj raskrsnici, ja vas neću mrzeti…. Vaš put je samo vaš… Želim vam sreću.

Ostajem verna sebi. Priznaću vam i svoj strah od nedoslednih ljudi. Ali, lečim se od njih. Svi mi imamo taj strah… Strah da ne budemo povređeni… Lažima, izdajom… Sada znam da niko nije izdao mene… Izdali su sebe. Životni pozeri. Svi ti ljudi sa krutim načelim, pravilima, obavezama, lažima, licemerjima, svi oni su izdali sebe. A ja sam verna sebi. Sada se radujem i ne odlažem radost za sutra, prekosutra… Da li će sve ove moje reči završiti u vašem srcu? Volela bih da to bude tako… Šaljem ih u etar… Šaljem, da vam ih donese vetar… Ja sam pokušala…Budite srećni.

Оставите одговор

Молимо вас да се пријавите користећи један од следећих начина да бисте објавили свој коментар:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s