Svako je krojač svoje sreće

Naći nekoga ko će vas voleti takve kakvi jeste, to je ono pravo! Naravno to mora biti uzajamno. Ljubav je deo nas, deo naših emocija! Međutim za svaku vezu (kao i na poslu)  moraju se postaviti granice… Mora da postoji posvećenost, poštovanje i dobra komunikacija. Moraju postojati pravila kako bi se veza održala. Moraju postojati uzajamne obaveze i mora biti ravnoteže u odnosu. Mora sve biti uzajamno. Ako nema svega toga to je jedan nezdrav odnos i to treba prekinuti. Zato treba biti mudar prilikom biranja partnera . Treba izabrati osobu koja će uvek biti dobra prema vama, časna i poštena!!!

Treba izabrati osobu koja će vam uzvratiti ljubav na pravi način. Sve je u životu akcija i reakcija! To jest narodski rečeno:“Šta seješ, to i žanješ“ ili „Svako je krojač svoje sreće.“

Važno je da mi idemo srcem, da budemo fer igrači. Jer… Sve se vraća, sve se plaća.  Sve se na kraju ipak obije o onoga ko je bio zločest i sebičan!  Sve što nekome napravimo to se nama vraća. Razumete? Ako nekome šaljete i želite ljubav, vama će se tako vratiti. Ako nekome želite loše, vama će se vratiti! Uvek ali uvek, mi kažnjavamo sebe, lažemo sebe… Zato budite dobri ljudi, pošteni ljudi! Od nas zavisi da li ćemo biti svetli, dobri ljudi, ljudi ljubavi ili pak da li ćemo živeti u besu i mržnji! Mi smo sami odgovorni za svoj život!

Naučimo da budemo zahvalni na onome što imamo! Cenimo sebe, cenimo ljude oko sebe, cenimo život. Ništa ne uzimajte zdravo za gotovo. Budite zahvalni! Kada ste zahvalni za ono što imate, dobićete još više i moći ćete da promenite svoj život na bolje!

Naučite da otvorite svoje srce! Kada vam je srce otvoreno, znaćete da volite. Bićete zadovoljni sobom i svojim životom.

Naučite da postavite cilj, da odredite šta vam je važno, fokusirajte se na to i ostvarićete sve svoje snove!

Naučite da budete pozitivni! Dobrom energijom i entuzijazmom će te privlačiti samo dobre stvari!

Zaključak bi bio:

Budite dobri, pozitivni ljudi… Budite zahvalni na onome što imate! Otvorite svoje srce, širite ljubav. Volite, poštujte… Odredite prioritete i imajte cilj, smisao! Budite pošteni prema sebi i drugima.  Želite dobro drugima, ne povređujte. Jer sve se vraća! Neka vam ljubav bude smisao, cilj i vodilja.  Mi samo smo krojači svoje sudbine, svoje sreće!

Srećno!

krojac-svoje-srece-zoja

Advertisements

Оставите одговор

Молимо вас да се пријавите користећи један од следећих начина да бисте објавили свој коментар:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s