Zaista iz dubine svog srca verujem da za svakoga od nas postoji neko… Neko kome ćemo mi biti najvažniji!

Duboko u sebi verujem da svi mi jednom u životu nađemo osobu koja će da okrene naš svet naopačke, naglavačke.
Osobu kojoj možemo reći sve što nikada, nikome nismo rekli.
Osoba koja će razumeti to što joj govorimo i koja će zaista želeti da čuje to što joj govorimo! Neko sa kime ćemo deliti nade za budućnost, neko sa kime ćemo sanjati. Neko ko će sa nama deliti sve naše emocije… Neko pred kim nećemo osećati sram i stid.Neko pred kim možemo da plačemo, da se smejemo i pravimo budale od sebe… Kada nam se desi nešto dobro da jedva čekamo da ispričamo toj osobi a ona da podeli sa nam naše uzbuđenje… Osoba koja će uvek učiniti da se osetimo posebni, lepi i dobri, i koja će nam pomagati da postanemo još bolji… Osoba koja nas nikada neće povrediti i učiniti nas nevažnim i nebitnim… Osoba pored koje nikada nećemo razmišljati šta misli o nama jer znamo da nas voli baš ovakve kakvi smo… Osoba koja će sve što ima veze sa vama čuvati i negovati.. I kojoj će biti značajna svaka reč koju kažete ili napišete… Osoba koja će sve što ima veze sa vama čuvati duboko u svom srcu zauvek… Osoba koja će vas vratiti u detinjstvo i pored koje ćete ponovo postati nestašno dete…. Osoba koja će vas zvati više puta u toku dana da vam pomogne da pregurate dan na poslu, da učini da sve postane svetlije i lepše… Osoba koja će uvek donositi osmeh na vaše lice i koja će bojiti vaš dan… Osoba koja će čuti i razumeti šta joj govorite i kojoj će to biti važno… Osoba koja će znati šta osećate i bez da joj kažete…. Osoba sa kojom možete i da ćutite, jer reči nisu uvek potrebne, samo prisustvo je dovoljno da ispuni trenutak sadržajem… Osoba na koju ćemo misliti u svakom trenutku, svakoj prilici i u svemu što radimo… Jer znamo da i ona misli na nas.
Samo otvorite svoje srce i znajte da postoji šansa da nađete ovakvu osobu… Da nađete ljubav i radost kakvu niste ni sanjali da postoji!
Otvorite svoje srce, pokažite svoju ranjivost… Tada se nećete plašiti jer znate da pored sebe imate iskrenog prijatellja, srodnu dušu… Nekoga ko će vam ostati lojalan do kraja… Život će postati drugačiji, lakši, jer imate nekoga ko vam uliva nadu i sigurnost… Imate nekoga ko je deo vašeg života i do vas… Nekoga kome ste važni i nekoga ko će ostati uz vas bez obzira na sve drugo!
Zaista iz dubine svog srca verujem da za svakoga od nas postoji neko… Neko kome ćemo mi biti najvažniji!
11209714_1051507894877760_668672097458358318_n

2 thoughts on “Zaista iz dubine svog srca verujem da za svakoga od nas postoji neko… Neko kome ćemo mi biti najvažniji!

Оставите одговор

Молимо вас да се пријавите користећи један од следећих начина да бисте објавили свој коментар:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s