Sve je do našeg pogleda

Samo jedan pogled može u nama probuditi čitav novi svet. Samo jedan pogled može u nama otvoriti nova vrata budućnosti. Za sve vas što ste sanjali a svoje snove niste ostvarili… Za sve vas što ste voleli a ljubav niste dobili. Za sve vas što ste tražili zaborav a niste zaboravili… Za sve vas što lutate izgubljeni ovim svetom tražeći svoje buduće uspomene, ja pišem sada. Verujte. Verujte u svom srcu i svom umu. Ona je verovala… Jedan pogled je prati čitav dan. Jedan pogled koji ne zna za to. Možda i njen pogled prati nekoga. Možda i vaš pogled prati nekoga. Mislite o tome.
Svet može biti u samo jednom pogledu. Raj sakriven u oku. Beskonačnost u samo jednom treptaju. Večnost u jednom trenutku. Svi želimo isto… Vratiti se u detinje snove. Osetiti bezbrižnost i živeti znajući da se sve može ostvariti. Sve se može ostvariti. Samo ako jako to želimo. Samo ako smo dovoljno hrabri da pokušamo. Ništa nije nemoguće… Ništa nije neostvarivo… Sve je lakše ako imamo taj pogled koji nas prati. Ništa drugo nije važno.
Svi su daleko kada ih zaboravimo. Blizu su oni što žive u našim mislima, oni što žive u našem pogledu… Oni što ih pratimo pogledom i kad nismo pored njih.

Sve je do našeg pogleda…

ludilo zoja život sreća

Оставите одговор

Молимо вас да се пријавите користећи један од следећих начина да бисте објавили свој коментар:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: