Vreme prolazi

Vreme prolazi. Osećajte život! Samo tako može da se živi. Pored vremena koje prolazi, prolazimo i mi… Da bi razumeli život i vreme što nam ga krade, potrebno je imati malu dozu ludila. Našem razumu, treba ludilo. Umetnost življenja otkrićemo svojim očima… Očima koje su prošle kroz mnogo toga. Naš osmeh poručuje svetu, ja sam prevazišao mnogo toga. Verovati u sebe i svoje sposobnosti, to nam donosi uspeh. Biti u miru sa samim sobom, tada sve postaje moguće… U tišini preuzeti kontrolu nad svojim mislima, doneti odluku da nam niko više ne krade vreme. Razumeti sebe… U tišini razumeti… Isključiti razum i isključiti svetla. Zatvorite oči, pogledajte u sebe, uzeti svoju dozu ludila i prepustiti se osećanjima. Osećanjima razumeti… Samo tako može. Obeležite svoje vreme, zaustavite ga samo za sebe i osećajte. Spustite zavesu na prošlost… Zatvorite je u najdalje odaje svog uma. Poželite mir i spokoj za sebe. U svojoj tišini uživati, ona će nam pomoći da izdržimo sutrašnju buku. Ne pretvarajte se da ste ono što niste… Ne pretvarajte se zbog sveta. Preživećete i bez toga. Živite svoje ludilo… Živite svoj san. Nemojte sebi pruštiti jednog dana kajanje… Nemojte sebi jednog dana reći: “Eh, da sam znao…” Postoji mnogo toga što bi smo drugačije uradili da smo znali… Iskoristili bi bolje svoje vreme. Pričali sa dragim ljudima i govorili im da ih volimo. Delili bi poljupce i zagrljaje. Činili da se svi smejemo. Čuvali svoj svet i živeli svoj život… Svašta bi drugačije uradili da smo imali svest da vreme prolazi, da smo to znali… Svi mi učimo u ovom životu… Svi smo početnici. Zato vam ja sada to pišem. Učite… Menjajte se. Nema kraja učenju, niko nije toliko mudar. Nemojte falsifikovati druge ljude. Ne pokrivajte se tuđim rečima i delima. Čuvajte sebe. Živite svoj život, svoje ludilo.

Drhtite od nečijeg dodira, ljubite, volite… Družite se… Pokažite svoja osećanja. Uživajte u svakoj sekundi… Prepustite se danima da vas nose… Prepustite se životu. Život su i greške. Svi grešimo, nismo savršeni. Samo se uklapamo. Nikada ne odustajte od sebe i svog dostojanstva, ni po koju cenu.

Vreme prolazi. Ne plačite za prošlošću. Ne dozvolite da se jednog dana vratite u svoju prošlost, na mesto gde ste ostajali bez daha i da slušate svoje uzdahe čežnje, sami… Sami, obmanuti od svog ega i zarobljeni u svojoj tišini. Ne dozvolite da sutra sedite u hladnoj sobi i grizete svoje usne zbog kajanja… Vreme se ne vraća. Aktivirajte ludilo u sebi i živite, volite, dišite… Osećajte život! Samo tako može da se živi. Životna sila je najjača sila. Sila koja osvetljava sve oko sebe i kad je najgušći mrak… Život…

2 реаговања на “Vreme prolazi”

  1. Tvoje tekstove bukvalno prvo zveknem po zvezdici, a onda procitam. Svaki tekst je onako, u srz uboden.

    Свиђа ми се

    1. Vauuuuuuuuu.. ostadoh ja sad bez tekstaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ❤ Hvalaaaaaaaaaaaa ❤ Hvala breeeeeeeeee 😉 🙂 ❤

      Свиђа ми се

Оставите одговор

Молимо вас да се пријавите користећи један од следећих начина да бисте објавили свој коментар:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: