Dokle?

Vi ste vlasnici svojih kuća, stanova, imanja ali plaćate ogromne poreze na to… Porez na auto, na ovo, na ono… Sve oko nas pripada svima nama ali će uskoro sve biti zabranjeno i uskraćeno svima. Voda (reke, izvori… ) nam svima pripada ali je oni prodaju-poklanjaju a mi ćemo je skupo plaćati… U Americi (Arizona mislim) je čak zabranjeno skupljati kišnicu da bi zalili svoju baštu, jer i na to morate platiti porez.

Reptili nas izrabljuju i gledaju samo svoj profit… čak mislim da njih više i ne zanima profit već vladati, kontrolisati, uništiti ljude!

Očekujem da uvedu i porez na vazduh… Trudnice su zlotvori, deca se oduzimaju od siromašnih roditelja a onda stavljaju u hraniteljsku porodicu uz nadoknadu, ljudi se izbacuju iz svojih domova… Deca umiru… Deca odlaze… Ko će ovde ostati da živi? Usvajaju se zakoni koji štete porodici i kojima nam se ukidaju sva prava.

Život više ne vredi ništa… A život ne sme da ima cenu… Danas sve ima cenu i ništa više nema vrednost. Parazitske sluge rade svoj prljav posao dok narod kao hipnostisan ćuti i veruje… Dokle? Pitam se dokle?

Da li vas je zaista baš briga? Da li ste zaista toliko „slepi“? Da li ste stvarno oguglali na sve?

Uništena je proizvodnja, privreda i poljoprivreda, po hiper marketima nam se sevira i prodaje smeće koje nas truje i uništava. Truju nas sa svih strana, oprašuju, prskaju, sterilišu… Umesto da nas leče, ubijaju nas.

Empatija i malodušnost vladaju.  Strah i kukavičluk na sve strane. Strahoteror. Nemoral. Izgubljene vrednosti.

Jebem li vas glupe, dokle? Dokle bre?! Dokle će da ćutite?

Dokle će da pristajete na njihove trice i kučine? Dokle će da verujete da ima posla za sve, da nam je super i nikada bolje?  Dokle će da žmurite? Dokle će te dozvoljavati da umno poremećeni bolesnici upravljaju vašim životima? Dokle će strah da upravlja vašim odlukama?

Pišem jer moram da pišem i kažem šta mislim i osećam. Pišem iako sumnjam da će ovo doći do svih onih koji su uspavani, do svih onih koji žive u strahu, do svih robova bez mozga, do svih uspavanih savesti…

Osvestite svoju nesvest! Probudite svest i savest!

Probudite se!

 

Оставите одговор

Молимо вас да се пријавите користећи један од следећих начина да бисте објавили свој коментар:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: