Gola sam

Nedostižna sam ja za vas… Gola ceo život… Tresem se od vaše hladnoće i udaljavam od vas.

Ja sam beskonačnost, koju vi ne možete dostići. Svi vi umotani u slojeve i slojeve laži, obmana, licemerja… Svi vi što se znojite od svoje nečiste savesti… Svi vi ste mnogo daleko od mene. Ja sam gola.

Mogu ja biti centar vaših misli ali znam da nikada neću biti centar vašeg života. Ogromni zidovi stoje između nas, između naših svetova. Vi ste ih izgradili, ne ja… Vaši životi su iluzije i metamorfoze diktirane od spoljnih uticaja. Vama je knedla uvek u grlu. Ja plačem i smejem se. Ja sam gola…

Možete me zagrliti samo kada se i vi ogolite i skinete sve iz sebe. Možete me zagrliti kada srušite sve zidove i barijere, što stoje između nas. Ja vam mogu dati samo emocije, koje vam oduzimaju dah. No vi niste spremni za to, vi to ne možete prihvatiti. Vi ste naučili da živite u svetu laži i obmana.

Moj um šalje vašem srcu poljupce… Moje srce šalje vašem umu poljupce… Vi to ne vidite, to do vas ne može doći… Jer zidovi su između nas, slojevi svega i ničega. Ja sam beskonačnost koje se vi plašite. Ja sam za vas san nedostižan i nikada nedosanjan…


I niko mi ne može ukrasti ono što jesam. Možete pokušti da me kopirate, možete me imitirati… Možete se osetiti slični meni ali nikada nećete biti kao ja. Ja sam jedinstvena. Znate i vi ste nekada bili takvi. Svi smo se rodili jedinstveni. Vi ste se izgubili u vašem strahu od života i istine. Vi ste se izgubili u ovom svetu laži i obmana. Vi ste se sakrili daleko od svog života.

A ja… Ja sam ostala gola.

 

Оставите одговор

Молимо вас да се пријавите користећи један од следећих начина да бисте објавили свој коментар:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: