Blogerfest

Biti bloger danas nije samo hobi ili stvar zabave. Bloger je u današnjem smislu te reči – stil života. Posvećeni mladi ljudi, entuzijasti i kreativci – BLOGER FEST je manifestacija, organizacija, ali i tim koji će prihvatiti sve mlade umetnike koji bi da svoj dar podele sa ostatkom kreativnog sveta na Balkanu i šire.

Biti bloger je i ozbiljan posao koji zahteva svakodnevni rad, edukaciju i posvećenost. Mi smo tu da svet koji ste kreirali na onlajn platformama, u virtuelnom svetu, učinimo realnim i opipljivim. BF spaja bloger/instagram zajednicu u zajednicu koja će se međusobno podržavati, motivisati i rasti. Tu smo da podržimo vaš rast, ali i da rastemo sa vama.

Tehnologiju treba iskoristiti do maksimuma i pokazati da ona ne upravlja nama, već da smo mi ti koji su tehnologiju iskoristili samo da bismo predstavili ono što nas zanima, privlači i oblikuje – van virtuelnog sveta. Kroz blog i instagram, mladi ljudi upoznaju sebe, definišu svoj rast i sferu interesovanja i stvaraju svet kreativnosti. BLOGER FEST je tu da taj svet uokviri i da mu da nove boje.

Kroz druženje na Bloger festu, kroz upoznavanje sa ljudima iz oblasti sveta informacionih tehnologija, marketinga, ali i iz užih sfera vaših interesovanja, kroz edukaciju i motivaciju, nadamo se da ćete postati deo jednog većeg oblika konkretizacije onoga u šta ste do sada investirali vaše vreme, rad i talenat. BLOGER FEST je tu da Vas predstavi javnosti, usmerava, savetuje i motiviše. A kasnije, da na posebnoj manifestaciji “Bloger Fest Awards”, odabere među vama najbolje. Dokažite da ste to baš Vi!

Družimo se na Bloger festu, rastimo zajedno ne samo u virtuelnom svetu, već se pridružite i na svim ostalim aktivnostima koje ova manifestacija nudi! Ukoliko nisi bloger/instabloger, a rado čitaš i pratiš neke, dođi i podrži svog favorita.

Pratite nas na društvenim mrežama za više informacija o najvećem festivalu na Balkanu posvećenom BLOGERIMA i INSTABLOGERIMA!

O nama

BLOGER FEST je zvanično registrovano neprofitabilno udruženje, posvećeno svim ljubiteljima pisane reči i predstavlja direktan susret blogera i njihovih fanova, kao i svojevrsnu reviju i festival najboljih članaka u protekloj sezoni. Koje po statutu za cilj  ima okupljanje, ažuriranje baze aktuelnih blogera, davanje stručne pomoći i saveta, promovisanje bloga kao savremenog internet sadržaja i obeležavanje nedelje posvećene svim blogerima u vidu manifestacija.

Regionalnog je karaktera te spaja ljude sa prostora Balkana, a trenutno jedno od retkih mesta gde se mladima prikazuje da nacionalnost i vera ne treba da sprečavaju ljude da rade zajedno stvari koje vole, kroz druženje i zabavu upoznajte ljude širom Balkana koji dele isti entuzijazam i strast prema blogu kao i Vi. Upravo zato je nastao Bloger FEST.

BLOGER FEST takođe ima za cilj da sve manje i više iskusne blogere/instablogere kao i one koji žele da se ovim poslom bave u budućnosti, edukuje kako bi što pre ostvarili svoj cilj i nastave da rade posao koji vole.

DSC_1714-minDSC_1716-min

Оставите одговор

Молимо вас да се пријавите користећи један од следећих начина да бисте објавили свој коментар:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: