Doteralo do duvara

Pravi razlog zašto su francuzi izašli na ulice nije cena goriva,to su samo mediji tako izneli. Pravi razlog je što su počeli da im rade što i nama, samo su im dodavali nove i nove poreze a vrhunac je bio kada su im uveli taksu ili šta već za pomoć Izraelskoj vojsci! A onda saznam da i mi plaćamo slično samo pod drugim imenom kod nas se to izdvajanje iz budžeta izgleda zove nadoknade jevrejskim žrtvama fašizma. Pa jebo vam ja mater više. Ko je bre ovde žrtva?

Moram sad da zapalim cigaru…

Nastavljam… Pa ko je bre ovde žrtva? Do dna ste nas doveli… Meni evo baš stigla opomena za porez, pa sam se dodatno iznervirala. Jebali vas više porezi… Zašto mi da plaćamo poreze za nešto što je naše? Zašto da mi plaćamo poreze i za nešto što nije naše. Ko će bre meni da plati moje traume, stresove i sve ostalo što proživljavam ovde od 90-ih? Ko će meni da nadoknadi ono što sam izgubila od života 99-te, kada mi je dete imalo 7 meseci?

Ma jebala vas više vaša demokratija, leberalizam, tolerancija i kako se sve zove to čime vi nas ugnjetavate i čivite robovima. Jebala vas korektnost zbog koje ukidate slobode i prava većine zbog manjine. More muka mi je od svega! Ja sam bre srBkinja i časna sam, i poštena, i imam srce, i dušu, i nedam da me govna više gaze i muzu.

Znači ljiga mora da ode a naša Srbija da se vrati sebi i narodu. Selo da oživimo, domaćini da postanete svi a ne kukavice koje sede ispred ekrana. EU nek ide u k… Jebe mi se za njih i njihove vrednosti…

Ako živiš ovde, ako si u mojoj kući ima bre da poštuješ moja pravila…. Zna se ko je gost a ko domaćin. Neće meni više niko da servira nove vrednosti, imam ja svoje.

Čast bre! Čast, poštenje, istina, pravda, poštovanje, dobrota… Ova bagra lopovska da se izbriše sa lica zemlje. Novi bre otok za sva govna da se tamo smeste. U „Beograd na vodi“ svi da se zazidaju i nek se izjedu između sebe.

I čik da mi neko kaže zašto ovoliko psujem… Pa kako drugačije da vam pokažem koliko sam besna, ljuta, kivna… Doteralo do duvara more! Na ulicu Srbi!

Оставите одговор

Молимо вас да се пријавите користећи један од следећих начина да бисте објавили свој коментар:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: