Bem mu zeca, dosta je bilo!

Narod Srbije se probudio, to pokazuju sve ove šetnje! Narod Srbije sada mora biti pametan i ne dozvoliti da tu našu energiju nezadovoljstva ne iskoriste opet u svoju korist! Političarima se ne može verovati! Svi oni su isti! Moj doživljaj političara je isti kao doživljaj prljavih gaća, skidaš i bacaš! Znači… Isto ranje drugo pakovanje! Vrte se jedni te isti 30 godina, dosta je bilo! Imamo mi nove ljude, časne i neukaljane! Ovi sada koji glume opoziciju su vodili istu politiku kao i ova bagra sada, i nastaviće da vode istu takvu politiku! Da li je to promena koju želimo? Ili možda ipak želimo da stanemo na svoje noge, da budemo domaćini u svojoj zemlji?

Dosta je bilo sa ovim robovlasničkim sistemom, gde svi radimo za njih i njihove guzice! Ne nasedajte više na njihove priče, kakvi dugovi i MMF, sve je to namerno izazvano da bi nas stavili u ovaj pogrbljen i ponižen položaj! Srbija je bogata zemlja i samim svojim rođenjem ovde mi smo stekli velika bogatstva! Oni su ta naša bogatstva stavili u ruke strancima? Uništili su svaku proizvodnju, privredu i poljoprivredu! Uništili i selo i grad! Srozali i degradirali sve… Od školstva, zdravstva do porodice! Porodica koja je osnov svega je uništena! Selo koje je život svake zemlje je uništeno! Da se sve to promeni! Vlast je narodna! Moć je u nama!

Ne nasedajte više na njihove laži! Globalizam je sranje! Kada narod izgubi svoj identitet nestaje! Niko ali niko nema prava da odlučuje umesto nas! Niko ali niko nema prava da se odriče umesto nas! U ovom trenutku mi smo okupirana zemlja! Mi nemamo ni aerodrom, ni železničku stanicu… Mi smo siromašni! Na čelu Srbije nema SRBINA! Zato dosta je bilo! Za početak svi u Katanićevu 15, ispred suda, da pružimo podršku tužiocu da se pokrenu postupci protiv svih zlotvora. Tužbe su podnete, još malo vremena je ostalo! Zatim vlada nacionalnog spasa! Menjanje sistema. Poništavanje svih štetnih ugovora! Direktna demokratija! Da budemo dostojni Srbije! Čast, pravda, poštenje, dobrota! Dosta je bilo sa savijanjem i lomljenjem naše kičme!

Budi se Srbijo! Na noge Srbijo! Sve ove šetnje su naše narodno nezadovoljstvo, i ne dozvolimo da oni to iskoriste i protraće! Ne u njihovu korist više! Za spas naše zemlje i budućnosti naše dece! Nema više da manjina uživa dok većina gladuje! Nema više da većina trpi i ispašta zbog manjine! Dosta je bilo! Na noge narode moj! Nema više da nas ovi karaju! STOP!

Bem mu zeca, dosta je bilo!

Оставите одговор

Молимо вас да се пријавите користећи један од следећих начина да бисте објавили свој коментар:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: