Sloboda za sve nas

Ugrožene su sve naše slobode i prava! Ugrožena je porodica kao osnov svake zemlje! Ugrožene su sve tradicionalne i moralne vrednosti! I zato vas pitam: Zašto vam je potreban vođa koji će mahati crvenom maramom ispred vašeg nosa i govoriti vam „Oleeeeeeeeeeeeee!“ ? Zašto vam je potreban neko ko će vas ložiti, usmeravati i govoriti kako da mislite? Zašto se hvatate i držite „slepo“ za nečije reči? Zašto su vam potrebni veliki govornici, koji će vam pričati ono što su naučeni da vam kažu zarad manipulacije vama? Zar je bitno da li neko kaže : „Pomaže Bog sestre Srbkinje i braćo Srbi!“ Ili kaže „Dobro veče drugovi i drugarice!“ Ili “ Pomaže Bog dragi moji ljudi!“ …. ? Mi moramo naučiti da čujemo šta nam istinski taj neko govori a ne fraze koje ponavljaju da bi nas napalili i skandirali, da bi im dali im jači aplauz!

Prvo svi mi moramo postaviti jasan cilj ispred nas, a to je sloboda za sve nas! A to je oslobađanje naše okupirane, izdane i prodane zemlje i sloboda za sve nas! Znači postaviti jedan jasan cilj ispred svih nas i ići ka tom cilju! Sačuvati Srbiju i sačuvati sve nas! Jer mi smo okupirani i mi smo robovi, to je ono što svi treba da imate na umu…. I biće sve gore! Zato prestanite da se prodajete za sitne lične interese! Zato prestanite da pratite sitne prodane duše! Mislite svojom glavom! I pozicija, i ova nazovi opozicija nisu dobri za nas, zar vam to nije jasno? Zar vam nije jasno da su vodili i vodiće istu politiku, koja nas sve uništava? Oni su drugari koji rade za iste nalogodavce, na našu štetu! Kada je uhapšena majka šestoro dece, jer nije htela da vakciniše svoju decu, tada smo svi trebali ustati! Hapšenje te majke je jasna poruka da nismo slobodni, da nemamo pravo na izbor, da će svako ko misli, i usudi se da traži svoja prava biti kažnjen! Mi smo u konc logoru i to dobrovoljno! Mi dozvoljavamo da nas ubijaju i truju sa svih strana!

Rešenje je u Katanićevoj 15, ispred SUD-a, kod hrama Svetog Save! Zapitajte se zašto ni pozicija, ni opozicija ne pričaju i ne pišu o tome, zašto niko od tih silnih govornika ne spominje Katanićevu i optužnice koje su podignute!!!!???? Zašto?

Jer znaju da su sa Katanićevom svi završili svoje lažljive i izdajničke karijere! Podignute su optužnice protiv svih izdajnika Srbije i Srbskog naroda!

Okupirani smo! Robovi u svojoj zemlji! Veličaju se nemoral i zlo, ismejavaju se sve moralne i tradicionalne vrednosti! Svi moramo imati jedan cilj, sloboda za Srbiju i sve nas! Srbija bez političkih partija! Da svi odgovaraju i budu kažnjeni! Direktna Demokratija, moć i vlast narodu! Katanićeva 15, SUD, kod hrama Svetog Save, svaki dan od 15h!!!! Dođite da pružimo podršku tužiocu Filipoviću da radi svoj posao, da se procesuiraju i odgovaraju svi veleizdajnici SRBIJE! Pokažimo da istina, pravda, moral i čast još nisu umrli u Srbiji! Pokažimo da nedamo naše porodice, decu, našu budućnost, našu zemlju!!!!

Оставите одговор

Молимо вас да се пријавите користећи један од следећих начина да бисте објавили свој коментар:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: