Probudi se narode moj

Jebalo vas ćutanje i trpljenje! Jebali vas vaši sitni mali lični interesi! Ćuti, trpi, možda mene neće, biće bolje… Izgovori za kukavice! Izgovori za nečiniti ništa! Izgovori za spas svoje guzice!

Svako ko vidi zločin a ćuti i ne reaguje je saučesnik u zločinu! Za mene ste svi vi koji ćutite saučesnici! A zločini se dešavaju svakodnevno! Okupirani smo u konc logoru! Na bezbroj načina vrši se ubijanje naše dece, nas, naše zemlje, naše duše!!!!! Vidljivo i nevidljivo nas ubijaju! Pristajete na sve, pristajete da nosite nevidljive okove, zašto? Vama je dobro? Plašite se! Neće vas, jel da? Sebičnjaci! Pomislite li na svoje pretke i ugašena ognjišta? Pomislite šta će ostati za buduće naraštaje? Pomislite li da li će na kraju ostati nas? Mislite li vi uopšte?Moram li sve da vam kažem?

Osvestite se! Porodica kao osnov svakog naroda i zemlje je napadnuta! Dok roditelji jure za novcem, da bi plaćali njima račune, oni preuzimaju kontrolu nad decom, usađujući im pogrešne vrednosti! Vi ste najčešće zombirani i hionotisani lažima koje vam oni serviraju svojim medijima! Zaglupljuju vas raznim rialiti programima, gde gledate promiskuitet, nemoral, brišući tako prave vrednosti a usađujući vam nakaradnosti kao prave vrednosti! Školstvo degradirano, deca se uče lažnoj istoriji, lažnoj stvarnosti i pogrešnim vrednostima! Prisiljavaju vas svojim manipulacijama da pristanete na ono što nije dobro za vas i vašu decu. Truju nas medijima, preko hrane, prskaju otrovima sa neba, prisiljavaju da deca primaju vakcine u kojima su otrovi! Strah, teror, bezakonje, nemoral…

Vi svesno i nesvesno pristajete da oni budu gospodari vašeg života i da vam ukradu ono najsvetije-PORODICU! Vi ste im dobrovoljno predali svoju najvažniju ulogu – roditeljstvo! Oni su postali vaši gospodari iako mnogi toga nisu svesni! Gde je nestalo ono što svako kao najveću snagu ima u sebi, borba za svoju decu, borba za opstanak? Ćutanjem i pristajanjem vi se ne borite, vi im dajete pristanak! Neće vas ništa obići i zaobići! Svi smo u istom kotlu, pod istim nebom! Gde vam je nestala hrabrost? Gde vam je nestala volja i želja za slobodom? Ne čekajte da bude kasno! Probudite se!!!

Pogledajte celu sliku, okrenite se i vidite oko sebe!!! Shvatate li da su porezi, nameti i dažbine sve veći? Vama je dobro? A vašem komšiji, rođaku, slučajnom prolazniku? Vašoj deci da li će sutra biti dobro? Drveće se seče, da bi pravili zgrade, tržne centre, umesto trave, cveća, parkića niču betonski platoi. Umesto da nam sređuju važne objekte kao što su bolnice oni peru pare na nevažne stvari! Reke se guraju u cevi, priroda se uništava… Odriču se naše zemlje i Kosova, odriču se i nas, jer mi smo za njih samo roba!

Oni su poslušnici parazita iz senke a vi ste njihovi poslušnici! Oni zarađuju ubijajući i prodajući vas a vi pristajete na to!

Probudite se dok nas nisu uništili totalno! Probudite svoju svest i savest! Ne dozvolite da u vama unište ljudskost i duh naših predaka! Ne dozvolite da nas istrebe! Odbacite strah! Nas je više! Hej, nas je više. Hej, oni su u našoj službi a ne mi u njihovoj! Osvestite se! Oni su tu da nama služe i da rade u našem interesu a ne obrnuto!!!! Zaista više nema mesta za strah! Zbog dece, zbog budućnosti sve naše dece! Zbog onog najsvetijeg za sve nas ali ne i za njih! Njima naša deca ne znače ništa jer oni su seme zla i ništa im nije sveto!!! Probudi se narode moj!


Оставите одговор

Молимо вас да се пријавите користећи један од следећих начина да бисте објавили свој коментар:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: