Da nam svima bude bolje

Ljudi razvlače nas na sve strane, po raznim skupovima, protestima, šetnjama a samo jednim skupom se rešavaju svi naši problemi. Katanićeva 15 kod hrama Svetog Save, sutra od 14h, veliki narodni skup bez političara! Samo par dana da tu složno svi stojimo i pružimo podršku tužiocu, baš kao rumuni, biće rešeni SVI naši problemi! Podnete su krivične prijave protiv svih bivših i sadašnjih veleizdajnika, kao i dokazi o nelegitimnim biračkim spiskovima, zato vam niko ne priča o ovome i ne poziva vas ovde, jer će svi oni ODGOVARATI! Dođite da na miran i legitiman način sklonimop nelegitimnu vlast i da se procesuiraju i kazne svi izdajnici Srbije!

Ne dozvolimo da nas više dele i razvlače, da nam troše energiju i ubijaju nadu, što im je cilj! Osvesti se moj narode, kucnuo je čas da složno stanemo protiv svih parazita koji žive na našoj grbači. Samo par dana ostavite sve i dođite ispred Katanićeve, da nam svima svane, da nam svima bude bolje! Srbija bez političkih parazita koji nas uništiše i prodadoše! Mi smo okupirani u konc logoru, mi smo robovi u svojoj zemlji. Rođeni smo da budemo slobodni, da živimo a mi smo dobrovpoljni robovi! Zašto pristajete na sve to?

Dosta je bilo! Buđenje narode moj! Ne dozvolite da vas šetaju i razvlače kao marvu! Ne trebaju nam čobani, nismo mi ovce! Ne slušajte ih, mislite svojom glavom! Da oživimo selo, da mi čuvamo ovce i budemo čobani! 😉 🙂 😀 Da svako živi kako želi, dostojno čoveka! Srbija je zemlja svih nas a ne šačice parazita! Njih nije briga ni za nas, ni za Srbiju, oni nas opljačkaše i uništiše sve! Mislite i povežite sve činjenice, složite puzle i vidite kompletnu sliku situacije i šta nam uradiše! Sve to se rešava u Katanićevoj 15!

Dosta je sa razvlačenjem i zamajavanjem! Dosta je sa lažima i sitnim malim ličnim interesima!

Da nam SVIMA BUDE BOLJE!

Оставите одговор

Молимо вас да се пријавите користећи један од следећих начина да бисте објавили свој коментар:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: