Eksluzivno i šokantno o sisama i guzici gospođice X, Milojku, estradnim zvezdama, i ostalim idiotskim naslovima

Pokušaću pažljivo da vam sve objasnim a vi pokušajte pažljivo sve da pročitate!

Nadam se i molim vas da budete strpljivi i pročitate tekst do kraja!

Sedite udobno i opustite se. Udahnite duboko… Udahnite ljubav i izdahnite zahvalnost! Ispraznite svoj um. Izbacite sve nametnute fraze, rečenice, parole! Ako pušite, zapalite cigaru, možete i da okadite protor oko vas, ili otvorite prozor… Uglavnom ispraznite svoj um od svih stereotipa, pa i onog kako jedan tekst treba da počinje. Sada je vaš glavni zadatak da ispraznite svoj um a ja ću pokušati da vam pomognem da učinite prvi korak ka osvešćivanju vaše nesvesti! Pokušajte da spojite srce i um! Pokušajte da date prioritet ljubavi i opštem dobru a ne samo svojim instiktivnim potrebama. Izdignitite se iznad samih sebe, za dobro svih nas!

Živimo u društvo moralnih i duhovnih nakaza gde se manipuliše našim umovima. Prva stvar koju svi treba da učine je da se oslobode svega što su nam nametnuli kao standard i merilo. 

Vidite, ja neću ovde pisati o sisama, taj naslov sam stavila jer je većina programirana da danas primećuje i čita takve naslove a ne one koji nas pozivaju na buđenje i osvešćivanje. Znači programirali su nas da nam odvlače pažnju sa svega onoga što je bitno i važno, na nevažne, trivijalne i idiotske priče.

Mi smo NAROD! Narod je važan a ne političari. A životi svih nas su se sveli oko igre prestola za političare ili tačnije ko će od “istih” zauzeti fotelju. Godinama, ma decenijama su jedna te ista imena u opticaju. Imena koja se bogate dok mi propadamo u svakom pogledu. Imena koja NAS dele dok ONI složno i u dogovoru igraju svoje igrice. Oni su učinili sve da mi izgubimo svoje živote, zaboravimo prošlost i ne vidimo budućnost! Oni su postali centar i najvažnije figure naših života, dok smo izgubili sebe. Oni su nas ubedili da mi ne možemo bez njih, da su nam oni potrebni!  Političari nam nisu potrebni, jer važni smo mi, NAROD! Političari su paraziti koji žive na našoj grbači.

Idemo dalje…

Mi imamo moć i snagu da sve promenimo, za početak svoju svest a zatim ovaj parazitski sistem u kom živimo. Naša kolektivna energija je jača od svih njih! Moć je u nama, i oni to znaju ali su nas ubedili da su nam potrebni kao vođe. Oni nam nisu potrebni shvatite to! Oni su trebali da budu u našoj službi i da rade ono što je dobro za nas, oni su sve to izokrenuli i napravili od nas svoje robove.  Oni su vešto izmanipulisali naše umove i upravljaju njima, zato se morate osvestiiti i promeniti ugao gledanja na dešavanja oko nas. 

Ovaj sistem nije dobar, čak šta više on je loš za sve nas! Ovaj sistem krade našu energiju i ubija nas. Ovaj sistem omalovažava našu prošlost i našu budućnost. Ovaj sistem, gazi po našim precima i uništava budućnost naše dece! Ovaj sistem obezvređuje sve tradicionalne, moralne, društvene i ostale vrednosti!

Oni manipulišu svima nama, kradu nam energiju, daju lažnu nadu, zavlače nas i nastavljaju da rade sve po svome! Kako to rade? Vrlo vešto to rade, deleći nas i odvlačeći nam pažnju sa jednog zajedničkog cilja! Oni su učinili sve da mi izgubimo fokus sa onoga šta je bitno!  

Nije bitan Vučić, Đilas, Sergej, 1 od 5 miliona, štrajkači ovde i onde, BITNI SMO MI I OPSTANAK SVIH NAS I SRBIJE!

Znači bitni smo svi mi, a oni su nas vešto podelili. Naše nezadovoljstvo koriste tako što nas dele na grupice po interesnim sferama. Našu svest su podelili na po jedan cilj, npr. “SRUŠITI VUČIĆA!” , “ ZAUSTAVITI PRINUDNA  ISELJAVANJA”, “SAČUVATI  KOSOVO!” , “PROTIV NATO-a!” itd. Razumete li šta su nam uradili?  Umesto da se svi ZAJEDNO borimo za sve oni su nas podelili.

Svi mi treba da se borimo za sve nas! Svi mi treba da se borimo da nam deca imaju budućnost ovde, da sačuvamo prirodu, selo, tradiciju, nacionalni identitet… Svi mi treba da se borimo da svako ima krov nad glavom i pravo na normalan život! Da obnovimo školstvo, zdravstvo, domaću proizvodnju… Da svi živimo u jednom boljem i humanijem svetu, gde će se brinuti o svima i o svačijim potrebama. Da imamo humano društvo u kom će se voditi briga o deci, starima, osobama sa invaliditetom, živom i neživom svetu oko nas. Svi mi treba da se borimo da sačuvamo našu majčicu SRBIJU! Da bude dobro svima nama!

A kako to možemo postići? Prvo promenom naše svesti i shvatanja, da nam politički paraziti nisu potrebni. Zatim menjanjem kompletnog parazitskog sistema! Sve to možemo ako se ujedinimo i izađemo iz matriksa koji su nam nametnuli.

  Gde to možemo?

Samo ako budemo složni, i izađemo iz zamke podela, sa novim pogledom na sva dešavanja oko nas! Podnete su krivične prijave protiv svih političara od 2000-te, i dokazi o neregularnim biračkim spiskovima. Kada se dokaže da su birački spiskovi neregularni, automatski se dokazuje da su sve vlade bile nelegitimne, i automatski se poništavaju svi sporazumi koje su oni potpisali.

Zato je potrebno da se svi osvestimo, ujedinimo  i dođemo ispod “ŠLJIVE” , kod SUD-a u Katanićevoj 15, tu se rešavaju svi naši problem! Potrebno je da svi ZAJEDNO pružimo podršku tužiocu, da uradi ono za šta ga svi mi plaćamo! Potrebno je da svi svoju energiju usmerimo tu a ne da je trošimo na besciljne šetnje i ponavljanje parola koje nam uzvikuju ovi politički manipulativni STAND-UP paraziti! Naš cilj ne sme biti skloniti jednog političara, već sve njih! Naš cilj mora biti promena SISTEMA!

Da li sada shvatate zašto niko ne poziva da dođete ispred Katanićeve 15. kod hrama Svetog Save? Da li sada razumete zašto vam odvlače pažnju i kradu našu divnu energiju?

Katanićeva je kraj svih njih! Osvesti se narode moj, i pokažimo im da nas ipak ima više nego što može da stane ispod jedne šljive!!! Osvestite se dok nas ima!

Оставите одговор

Молимо вас да се пријавите користећи један од следећих начина да бисте објавили свој коментар:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: