Da sam ja neko mudo

Evo da sam ja neko mudo u ovoj zemlji sve bi bilo drugačije. Za početak bi bili ukinuti svi porezi na osnovne životne potrebe. Imate stan ili kuću i to vam je potrebno da bi ste živeli ko čovek, i to je vaše, kakav crni porez na to? Nema poreza! Ali ako oćete da imate 16 kuća i stanova e na to će te i te kako da plaćate porez jer koji će vam moj toliko nekretnina? Zatim struja, voda, telefon i sve ostale dažbine nema niko da plaća jer sve to pripada svima nama. Oni prodaju našu struju, vodu i uzimnaju pare za sebe a nama naplaćuju najskuplje, to nije normalno.

Shvatite svojim rođenjem ovde sva dobra naše zemlje pripadaju svima nama! Ništa nije privatno vlasništvo ni jednog parazita od političara! Tako da malo su vas zombirali i malo ste pobrkali lončiće! Ti gmazovi od političara su trebali biti u našoj službi i trebali su raditi u našem interesu… Tako da, kada ti paraziti ne rade ono za šta su postavljeni, po kratkom postupku treba da se uklone i da budu kažnjeni! Međutim šta vi radite dok nas oni urnišu? Vi im kličete, podržavate ih, štitite ih, sad se zamislite da li ste normalni!?

Vidite ja nisam politički korektna i nikada to neću biti jer mi se jebe za te reptilske parazite! Ja se ne bojim tih licemernih prodatih izdajnika kojima ništa nije sveto!

Vidite kada njima nije svet život mog deteta i naše dece, kada im nije svet naš život, kada im nisu sveti grobovi naših predaka i naša majčica Srbija što bi ja njih poštovala, slušala, podržavala itd? Razmislite… Opasuljite se bre!
Zašto i kome plaćati porez na nešto što je vaše? Zašto ste ih uzdigli u rang idola, bogova, svemogućih? 
To je bre običan parazitski šlljam! To je bre sve go kurac do kurca i to bez muda!
E tako rekoh vam ja 😀

Оставите одговор

Молимо вас да се пријавите користећи један од следећих начина да бисте објавили свој коментар:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: