Мислите својом главом

Мали је број људи који размишљају као ја и који у потпуности разумеју моју борбу! Прва ствар коју морате схватити о мени, ја никоме не верујем! Друга ствар сваком ауторитету ја сам опозиција! Поштујем сва бића, жива бића, али људе посматрам и закључујем да ли су вредни или не мог даљњег поштовања! Моја размишљања и закључци иду много даље него што можете и да замислите! Говорим и пишем онолико и како ја желим! Људи иду у крајности, јер су научени тако, црно и бело, горе и доле… Оно што су им рекли и наметнули им као истину, то је то, нема више размишљања, нема приче, крај! Нема трагања за истином, нема нијанси, нема уступака, нема бре мозак да се троши размишљањем, ионако трошан! У 21 веку, када су информације ту ви прихватате све што вам неко рекне (каже) и не пада вам на памет да се мало напрегнуте, да повежете све те податке као пузле у праву слику света око вас!

Јебали вас бре пророци са јутјуба, да ли сте заиста толико наивни, да верујете у све те приче? Па да ли сте толико бре зомбирани да вам неки паламудатори само тако усађују разна пророчанства као прихватљива?

Да треба се вратити селу и природи али не да би побегли од овога што нам се дешава или да би сте избегли 16 по реду смак света! Прво се треба овде изборити за повратак на село и живот достојан човека свакога од нас! Шта сада сви побегнемо у мишје рупе (као што су многи већ учинили) да би избегли трећи светски рат или онај смак света а када измилите напоље хоп, ово није више наша земља, неки други људи сада овде живе!

Што се тиче Коловрата око мог врата, или старославља, родноверја које сада тако зову, видите за мене је то ПРАВОСЛАВЉЕ!!! Ја сам ПРАВОСЛАВНА срБкиња аријевка, славим славу, часна сам, радујем се, борим се, храбра сам бре! Хвала свим нашим прецима који су у хришћанству сачували нашу стару веру ПРАВОСЛАВНУ, наше обичаје и традицију, све оно на шта смо ми поносни и чиме се дичимо и разликујемо од других!!!! У наше претке рачунам и све наше владаре који су радили на добро народа, као и све наше сада Свеце а пре свега СВЕТОГ САВУ! Поштујем нашу ПРАВОСЛАВНУ цркву јер је кроз векове чувала то што смо ми, на жалост ови данас нас све више продају, уместо да нас сачувају и подсете ко смо и одакле смо а знају то одлично! Срећом све више свесних и будних људи, па и међ свештенством али је потребно да се и ви као појединци освестите и почнете да мислите својом главом!!

Јер ПРАВОСЛАВЉЕ је стање ума и свести, начин живота! Бити частан, поштен, славити живот, радовати се, бити добар, ширити љубав али не окретати други образ и не ћутати злу! Религије су зло које манипулише са вама и држи вас под контролом, постали сте робови а у нашем роду никада није било робовласничког уређења!!! Рођени смо да будемо слободни! Поделили су нас и настављају да нас деле а ви то тако олако и несвесно прихватате! Научите да мислите, сетите се када сте били деца, тада је још увек у вама било сачувано оно исконско, она слобода и радост…

Научите да пратите себе и своју интуицију јер живимо у матриксу сатканом од лажи зарад контроле над нама! Ви сте господари својих живота, само ви и нико више! А сви у себи носимо божије честице само су многи то заборавили и предали се у наручје зла!

Могла бих ја још да пишем али је и ово предугачко, па се плашим да нико неће ни ово прочитати!

Мислите својом главом!

Једно реаговање на “Мислите својом главом”

  1. Uopšte nije predug post. Kad se ovako slikovito neko potrudi da objasni ja bih čitala još i još. I ovo sam u jednom dahu procitala

    Свиђа ми се

Оставите одговор

Молимо вас да се пријавите користећи један од следећих начина да бисте објавили свој коментар:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: