НЕЋУ да ЋУТИМ!

ПРВИ ДЕО

Ови од „метар и жилет“ ( двополни) су нам донели нове болести, нове вирусе! Мењање климе у нашој земљи, сечом шума, и гурањем река у цеви такође доноси проблеме нашем здрављу и саучесник је у појави нових болести! Све се ради смишљено на уништавању нас, на свим пољима и на све могуће начине! Мислите, мислите… Укључите мозак, повезујте! Земља која је богата водом, остаје без воде, без ЖИВЕ воде! Купујете флаширану воду, која је мртва и у канцерогеној пластици! Вода из водовода је све горег квалитета, намерно, и такође је мртва! Само у Миријеву у ком живим је било 7 или 8 извора воде, наравно сви су затрпани! Уништавање шума нам драстично мења климу а остајемо и без квалитетног ваздуха, на који сада још морамо и порез да плаћамо! Прскају нас са неба а ми ћемо им плаћати што удишемо те отрове!

Увозе и насељавају армију своји паразита којима дају смештај, новац за живот и за покретање бизниса, док нас који смо овде рођени избацују из наших домова, и намећу нове и нове порезе. Од нас праве сиротињу и бескућнике, терајући нас да напуштамо своју земљу, док ове насељавају… Врши се замена становништва као задњи пут на Косову!

Уништавају културно-историјске споменике, зграде које су траг наше прошлости и душа нашег града, правећи станове, за кога? Бришу наше трагове! Бришу нас! Уништавају нас а ви ћутите и правите се да не видите! Уништише нам села, домаћина, традицију, породицу а ви ћутите!!!

Уништише нас!!!
Докле мислите да ћутите!???! Докле мислите да ћутите издајницима, глупацима, секташима, проданим душама…????

Други део

Нисам злобна, ни злонамерна али орамо почети да говоримо оно што мислимо и да ствари зовемо правим именом!

Поштуј друге али пре свега поштуј себе и своје!

Пријатељ са фејса ми је послао поруку, која ми није до краја јасна али ме наљутио њен први део а и други:

“ Ti kao velika srpkinja moras da prestavljas pravu srpkinju da imas muskarca uz tebe, ti bre vise promovises ove danas savremene sto razbijaju srpsku porodicu „

Е сад пријатељу немој се наљутити због ове објаве већ се дај у размишљање!

Ја нисам велика србкиња, ни лажна србкиња… ја сам обична и права србкиња! Мало њих је свесно шта то значи!!!! Не морам имати килавог и неспособног мушкарца поред себе да би то била! Не морам имати било кога поред себе да би била СРБКИЊА, да би ја била ЈА, и да би имала своје мишљење, да би била часна!!! Мушкарац је ХРАНИТЕЉ породице, ја то нисам доживела за својих 50 година!

Ако се неко бори за то, да изнесе истину то сам ја… Колико год могу. Немам ништа, немам да платим рачуне, болесна сам али не ћутим, борим се! Часна сам и поштена! Не бојим се! Радим колико могу и како могу! Мука ми је од тих велико срба и лажних срба, другосрбијанаца, који само паламуде и оптужују све и свакога… Само уносе пометњу, шире злу крв, праве још веће поделе у народу и још већи раздор! Сви ми ПРАВИ треба да учинимо све да се народ освести и уједини! То што сам жена не умањује моју вредност и није ми потребан мушкарац да би знала ко сам и шта сам!!!!

Наравно да је највећа радост и срећа имати своју половину поред себе, јер само заједно мушкарац и жена су једно цело!!! .. Али не било који мушкарац , и не било која жена!!! Не треба ми пичкица која само кука, жали се, оплакује себе, самосажаљева се а не чини НИШТА! Не треба ми себичњак који не зна шта значи част и поштење! Не треба ми пизда која очекује да га жена издржава! Не треба ми љига која мрзи свој народ и земљу а велича ЕУ. Не треба ми онај који ће гасити ватру у мени и скидати ми осмех са лица! Не треба ми онај који се плаши моје снаге и због тога ме омаловажава и исмејава! Не треба ми онај који има идола, коме треба вођа да му каже шта да мисли! Не треба ми онај који би да ме мења и који није поносан што сам оваква каква јесам и који ме не прихвата баш овакву каква јесам!

Затим ти што омаловажавају друге, шире злобу и мржњу а онда посте и кажу три пута Оче наш, су несвесни и зомбирани исто као и ови што подржавају ове секташе на власти! СВИ ти што су умислили да су ВЕЛИКИ су нуле. Зато немој ми рећи да сам ја велика србкиња… Обична сам, једноставна, мала али часна, праведна, радосна и срећна што сам србкиња!!!

Не продајем се и мислим својом главом, то је све!

Колико људи ће разумети ово што сам написала?

Мало… Мали број људи… Јер је ПРАВИХ часних срба остало мало!

СРБИ су часни, поштени, праведни… Срби славе живот, шире радост, љубав! Срби не мрзе и не нападају друге али бране себе и своје! Срби не окрећу други образ! Срби не ћуте злу! Срби поштују све али пре свега себе! ЧАСТ!!!!!!

Освестите се и не будите више саучесници овом злу!

Ко је разумео разумео је, ко није пизда је и избрисаће ме!

Оставите одговор

Молимо вас да се пријавите користећи један од следећих начина да бисте објавили свој коментар:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: