УЈЕДИЊЕЊЕ за спас свих нас!

Доста више са истим играма, истим форама, истим лажима… Доста са манипулацијом народа! Доста са лажима и старих, и нових, и старо-нових!

Политичари нам нетребају! Народ се буди и не може више да вари та срања!!!! Правда, истина, интерес Србије. Мени не требају идоли и хероји, мени не требају вође, ни нови чобани!

Доста са секташком политиком и секташким манипулацијама вашим умовима! Освестите се иу почните да мислите својом главом!

Ја само желим добро за СРБИЈУ И СРБСКИ народ! Истребљују нас, уништавају нас! Потребни су нам часни људи који воле своју земљу и свој род, без личних интереса већ за добро свих нас! Да сви живимо достојно човека!

Политичари су нас поделили, исцепкали народну енергију… Решење је УЈЕДИЊЕЊЕ, тога се сви они плаше! МОЋ је у нама, у НАРОДУ! ОНИ то знају, зато нас деле! Ми морамо спасити прво себе, ми морамо решити ситуацију у свом дому, у свом дворишту! Насељавају мале гараве, то су радили и на Косову, то сада раде нама овде! То су радили вековима на свим србским територијама! Врши се замена становништва! Освестите се. Сложите све комадиће пузла у целу слику и видите је! Видите нашу стварност каква јесте, не дозволите да вас више заваравају својим лажима! Не праве они нова насеља и зграде за нас, праве за своје паразите које овде насељавају уместо нас! Нас и нашу децу уништавају, за нас нема посла, нема помоћи, нема пара за покретање бизниса, то је само за ове од “ метар и жилет“ . Скрећу вам пажњу разним смишљеним представама, само да би сакрили ИСТИНУ! Кренула је кампања за насељавање преко 2 милиона МУШКАРАЦА!!! Да ли сте свесни шта то значи? Да ли сте свесни да је то наш КРАЈ? Понавља се КОСОВО!

Зашто су наши преци проливали зној и крв, да ви сада кукавно ћутите и „не видите“ ? Сетите се својих пресдака, сетите се ко сте, сетите се наше славне историје! Ми смо рођени да будемо слободни! СРБИ никада нису били робови а сада су добровољно пристали на ропство! Буђење!
Доста је било! Доста!

Последњи је тренутак да се освестимо и спашавамо!

Због наших предака, због будућности наше деце!

УЈЕДИЊЕЊЕ за спас свих нас!

Оставите одговор

Молимо вас да се пријавите користећи један од следећих начина да бисте објавили свој коментар:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: