За све паламудаторе

А да би нам била сретна ова 2020 треба се освестити и пробудити и јебати кеву свим паразитима уз обавезну промену система! Неће нам ништа бити сретно ако не померимо гузице са удобних кауча и не склоните погледе са екрана! Неће нам ништа бити сретно ако се и даље само паламуди и ако се понављају увек исте фразе и изговори!

И докле мислите да понављате „Догодине у Призрену“ ? Када ће по вама бити тај тренутак? Мислим шта више који К… чекате? Дркате на суво! Разбацујете се великим речима, обећањима, испуштате бојне покличе овде на фејсу а живите у мишјој рупи!

Ко је овде заслужио да га ево ја поштујем? Нико бре, али баш нико! Сви на речима јаки, филозофи, песници, паметњаковићи али… Муда им нестала… Муда им изгледа отишла код жена! Нема части више!

Никакве разлике између ових на власти и велике већине, сви само завлаче причама и скрећу са теме, сви само дају изговоре а дела нула… Све лажљив манипулатор до лажљивог манипулатора… Јебо вас ја! Мука ми је од вас лицемера! Пуштате их да нас уништавају! Својим не чињењем ви сте саучесници у уништавању наше земље и рода! Ви им дозвољавате да каљају нашу прошлост и обесмишљавају дела наших предака! Ви има дозвољавате да уништавају будућност наше деце! Ви сте има дозволили да нам униште село, привреду, природу… Ви сте им дозволили сда ВАМ узму муда, то јест предали сте их њима на тацни! Ви сте им све дозволили, јер ВИ сте њихови саучесници! Ви паламудатори сте криви за све! Због вашег не деловања смо овде где јесмо, јер сте ПРИСТАЛИ да им будете робови, јер сте им дали своју моћ… Јер сте јебене кукавице!

Сетите се и будите! Пробудите се и устаните!

Хвала на читању и диван дан вам желим…

Оставите одговор

Молимо вас да се пријавите користећи један од следећих начина да бисте објавили свој коментар:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: