Не смрде сва говна исто

Да разјасним нешто. Ја волим Србију, србкиња сам, права аријевка, православна, рођена у Београду. Верујем да је Бог у нама и нашим делима. Верујем у природу, небо, земљу, воду, сунце… Верујем у веру и наслеђе наших предака. Жена сам. Стрејт сам (нисам геј). Нисам члан ни једне секте или било чега сличног. Скоро увек сам опозиција!

Зашто? Зато што сам ја трагач за истином и правдом. Увек сам ту да заштитим мањину или угрожене.

Данас су мањина ови као ја… Ови што мисле својом главом и не припадају никоме, и не продају се никоме. Поштујем друге људе, вере, нације,сексуалне оријентације. Шта ко ради и скиме се јебе је његова приватна ствар и то тако треба да остане. То што неко воли да јебе козе, мене не сме да угрожава а управо живимо у времену у којем козојебац има више права од мене, ако ме разумете…

Поштујем све који мене поштују. Али… Не желим више та либерална срања у којима сам ја и сви мени слични изгубили сва права и слободе! Не желим да се уништава моја земља, народ, традиција, породица, село, због лажних бла, бла…

Правило је једноставно, живиш овде имаш да се понашаш у складу са нашом традицијом и да поштујеш, има да говориш србски језик, и србску земљу, то је то! Зајебите нас више са либералном демократијом и осталим срањима која уништавају све што вреди! У мојој си кући и поштуј ме као домаћина или марш напоље! Наравно мишљења сам да многи морају МАРШ напоље!

Нећу да слушам више оне који куде моју земљу, нећу да већина нема права због мањина, нећу да због нечијих избора и слобода ја то исто немам…. Србију могу да грде и карају они који су у њој рођени и ту остали да живе, они имају сва права на то. Јер само они такви осећају и воле Србију. Све друго је мржња и интерес. Нисам заговорник мржње, ни насиља. Причам оно што ме боли. Волим Србију и видим шта су јој учинили. Продали је, сјебали је, дотерали на дно, и не могу да ћутим због тога. Све што је било добро, је или продато или уништено. Села полако умиру и нестају… Градови? Па и њих чека слична судбина… Народ? Нестајемо… Данас је Београд тужно ругло. Циркус. Карикатура мога града. Србија све тужнија земља која нестаје полако… Ужас… Ми смо народ који уништавају, расељавају да би овде неке друге населили и то им је главни ЦИЉ! Зашто се правите да не видите? Зашто ћутите?

Као што два ока у глави нису иста, ни два детета од једне мајке и једног оца нису иста. Ни сви мушкарци нису исти, као ни све жене што нису исте. Нисмо сви исти, као што ни сва говна не смрде исто. И зато ми не продајте више причу сви су исти, јер нису. Зло влада Србијом, слуга зла нам води земљу и нанео је Србији зло као што нико није. А ви што га браните, ви не волите Србију већ само гледате свој јадни и бедни лични интерес. И сви ви што ћутите и што друге ућуткујете сте нанели Србији зло, и ви сте саучесници у злу! Ви сте уништили будућност деце наше деце. А доакаће се и њему, и свима вама издајницима и слугама кошчеја, само не са леђа, не подмукло као што ви чините! Срамите се сви што сте „глуви“ и „слепи“ за нашу стварност. Ја нећу да ћутим! Ја волим Србију! Ја сам још увек људско биће са душом и образом! Ја имам част, и имам храбрости да кажем шта мислим!

Запамтите не смрде сва говна исто али нас нека затроваше и угушише својим смрадом! Колико дуго још можете да живите у њиховим гузицама док вас лично не покаке?

И ово, није решење напустити СРБИЈУ, отићи у немачке и бити тамо слуга! Решење је остати овде, борити се, и бити домаћин и слободан човек на свом! ИЗВУЦИТЕ ГЛАВЕ ИЗ ТУЂИХ БУЉА и борите се за своју земљу, и свој род, за своје претке, за будућност своје деце!

Увек постоји нада…
Увек постоји светло…
Увек постоји могу…
Увек постоји хоћу
Увек постоји начин.
Све можемо ако желимо, ако своју земљу и род волимо!

Толико!

2 реаговања на “Не смрде сва говна исто”

  1. Мислим на нас из СРБИЈЕ! Мислим на СРБИЈУ… да ме знате и да дуже пратите моје објаве схватили би да сам ја неко ко се бори за опоравак села, да сам неко ко сматра да је будућност на селу… да сам неко ко жели да побегне из града и живи у складу са природом ❤ Да ја јесам рођена у Београду али су моји корени из Топличког краја и волим целу нашу Србију, волим наша села, волим природу…Без села нема ни нас…

    Свиђа ми се

  2. Usvemu se slažem,ali sam u dilemi zašto je neko vredniji ako je rodjen u Beogradu od mene koji sam rodjen u selu Madjeru ?

    Свиђа ми се

Оставите одговор

Молимо вас да се пријавите користећи један од следећих начина да бисте објавили свој коментар:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: