Породица

Шта је један од проблема данашњице? Људи нису срећни!
Зашто људи нису срећни? Зато што су кукавице! Кукавице и неспособњаковићи да воде животе какве желе. Зато што нису СЛОБОДНИ јер су кукавичлуком своју моћ предали паразитима!

Уништен је основ сваког друштва а то је СРЕЋНА ПОРОДИЦА!


Људи се варају и лажу. Живот једног просечног србина и србкиње изгледа отприлике овако.
Оженити/удати се што пре, да не прође воз. Обично се за брачног друга узима неко ружњикав али добростојећи, из добре фамилије. Муж газда Бог и батина, жена послушница, светица и домаћица. Муж је страховладар, жена немушта ал послушна. Не згражавајте се, то јесте тако, идемо даље. Он је увек уморан јер ради “тежак”посао а она је најчешће “болесна” и обрнуто може. Он чита новине, гледа ТВ и прди. Она кува ручак, сређује, пере итд. Секс се упражњава само у ретким приликама јер су уморни и боли их глава. Секс се упражњава и кад се мора због продужетка врсте. Он је запуштен, са трбушином као да је у осмом месецу трудноће, мастан, необријан, сачувај ме Боже. Она је такође запуштена, покупила косу неком шналицом, без шминке (само курве се шминкају) а и за кога да се шминка, огрнула неко вунено прслуче, носи тренерку са пијаце и тако. Гледају се попреко, стално нешто једно другом пребацују, очигледна нетрпељивос, скоро мржња међу њима. Пред другима је већ друга прича, одглумиће се добро научене улоге, срећне и идиличне породице. У осами пак он машта о некој другој савршеној жени, као што и она машта о неком другом савршеном мушкарцу. Она ће пустити језичину а он ће дићи руку на њу јер како се она усудила да њему одговори. А све то јер нису имали муда да одаберу праву особу за себе и да воде праве истинске животе, већ глуме. Онда се варају. То би био типичан брачни пар са Балкана. Данас имамо и модернију верзију, млади дотерани, успешни, каријеристи… Због јурњаве за новцем да би се платили рачуни, имају жену која им сређује кућу, жену која чува децу, кува ручак… Због јурњаве за новцем сви ступају касније у брак, да им не прође воз… Итд.

Уопште нећу да анализирам до у ситне чварке, већ ћу одмах да за све што се дешава породици оптужим систем и друштво! Систем деценијама чини све да уништи породицу! Породица се уништава тако што су се у старту уништили МУШКАРАЦ и ЖЕНА! Мушкарци се кастрирали и одузета им је моћ а женама дата превелика моћ… Изгубила се она дивна хармонична равнотежа! Са намером смо подељени! Пропаганда и планирање породице, где су опет брисали љубав и праве вредности, већ нам наметали неке стандарде. Затим свесно бачен дужничко ропски јарам на породицу, која не може више да плати шта све ова држава тражи од ње а никакве олакшице! Људи су затровани илузијом слободе и моћи а сви робови!


Превише кукавица које се нису усудиле да нађу себи праву/правог партнера. Нису се усудили да искоче из шаблона и да им партнер/ка буде најбољи пријатељ, ослонац, љубавник/ца. И да уместо заједно уживају у љубави, животу и сексу, испробавајући све могуће позе, они се трпе и трпају само у мисонарској пози, јер је њима живот тек мисија ничега. Несрећни људи, са несрећним животима, који тај свој шаблон преносе на своју несрећну децу. Превише несрећних људи који ћуте и трпе… Превише несрећних који који пристају а не размишљају својом главом! Превише кукавица које се одрекле истинске СЛОБОДЕ са својом половином, зарад материјалног! Превише кукавица које не чине ништа да устану и да се промени овај систем који уништава свакога од нас а понајпре ПОРОДИЦУ!

Јбт преко друштвених мрежа се скупља новац за сиромашне породице! Дечји додтатак 10 еура а помоћ за избеглице 300 еура! Сиромашним родитељима се одузимају деца а онда се та деца дају у хранитељске породице које добијају по 400 еура месечно… Повежите, мислите, закључите!

Можете се сад препознати и бурно реаговати, негирајући све ово али и ви и ја знамо да је то истина. Кукавице!
Ја нисам део тог система, никада била, и никада нећу бити!

Оставите одговор

Молимо вас да се пријавите користећи један од следећих начина да бисте објавили свој коментар:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: