Буђење народе мој!

Изађите из свог света самољубља. Искорачите из свог малог егоистичног света. Око нас је читав један свет лепота и радости, који нам одузимају, краду… Толико тога једни другима можемо да дамо а заборавили смо јер смо се окренули само себи и јурњави за своје лично.


Волим да пишем… Волим да изражавам своје мисли и осећаје писаним речима и сликом. Волим и да кажем, ја сам причалица. Волим да причам о осећањима… Волим да разговарам… Само тако можемо решити ситуације и доћи до истине. Нађите начин да изразите оно што осећате. Не чувајте речи и емоције, у себи. Не слушајте „ауторитете“ који вам сервирају како да мислите и шта да радите, пратите себе! Када кажете, када покажете, можете бити само на добитку. Чувањем својих емоција, ви губитеееееееее… Много губите… Зато делите са људима око себе, будите емпате… Почните да примећујете и неке друге људе! Доћи до истине… Каква год да вам се она чини у почетку, на крају схватите да је ипак добра! Можда вам се некад учини као да је живот неправедан, да су људи сурови… Али размислите… Схватите… То су све лекције… Лекције које нам живот даје да нешто научимо, да извучемо поуку… И не дозволите да вас убеђују, мислите својом главом, сами доносите закључке! Све што се дешава око нас је једна велика слагалица и све те мале сличице спакујте у једну велику и комплетну слику! Не дозволите да вас више лажу и заваравају!


Свака наша грешка или свака неправда коју нам је неко нанео је поука за нас! Не плашите се да ће те нешто урадити погрешно. То је највећа грешка… Страх од грешке. Људи смо, грешимо! Грешимо и учимо! Важно је да научите. Да извучете поуку и да се потрудите да будете бољи људи. Још бољи… Најбољи!


Да на крају све ипак буде на нашу корист. И затоооооооооооооооо… Људи причајте, показујте… Изражавајте своја осећања и не бојте се грешкица. Не бојте се никога! Страх је ваш највећи непријатељ! И борите се! Борите се за добро свих нас, за будућност наше деце! Да нам свима буде добро, да нам будућност буде светла!


Промена система! Да се сви пробудимо и изађемо из овог паразитског матрикса, да будемо слободни и живимо достојно човека!

Буђење народе мој!

Оставите одговор

Молимо вас да се пријавите користећи један од следећих начина да бисте објавили свој коментар:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: