Бришу нас док ми спавамо

НЕКО ЈЕ У ЈЕДНОМ ЧИКАШКОМ ЛИСТУ ОБЈАВИО: „Србија је земља која се граничи сама са собом. Где живе најлепше жене, а наталитет опада. Где незапослени највише раде, где на најплоднијој земљи живе људи који гладују. Где возови касне по реду вожње. Где сви играју фудбал, а побеђују у одбојци. Сви журе на посао, а нико не стиже на време. Где осмочасовно радно време траје дванаест сати. Где је здравство бесплатно, а лечење скупо. Где су новинари слободни да напишу шта год им се нареди. Где је светска криза добила држављанство. Где су јавне набавке тајне, а државне тајне јавне. Где се ратови никад не завршавају. Где се историја понавља сваки дан.“


Ми можемо то променити, јер је моћ у нама! Изађите из матрикса у који су вас убацили! Политичари нам нису потребни, порезе не треба да плаћамо (осим порез на луксуз), нико не сме бити без дома, достојан живот за сваког човека са правом на избор! Ми смо рођени да будемо слободни и ЖИВИ људи а не тек робље у паразитском систему!

МОЋ је у нама, у УЈЕДИЊЕНОМ НАРОДУ, зато нас они цепају и деле! МИ СМО ГОСПОДАРИ својих живота!

Освестите се! Пробудите се, или нас неће бити!

Уништавају нас на све могуће начине, трују нас, израбљују, убијају! Ми смо робови у својој окупираној земљи. Србија је конц логор за СРБЕ, док другима шири руке. Нас остављају без домова, гасе нам огњишта док друге удомљавају! За нас нема посла шаљу нас у немачке, док друге запошљавају! Врши се перфидна замена становништва а ви сте успавани и верујете њиховим лажима! Уништили су нам привреду, индустирју, пољопривреду… Србија која може да храни целу ЕУ, увози хлеб бре, еј! Уништили нам село које је основ опстанка сваког народа…. Уништавају породицу и традицију на све начине! Уништавају нас!!!!!!

Бришу нас док ми спавамо!

Буђење народе мој!

АКЦИЈА!

Оставите одговор

Молимо вас да се пријавите користећи један од следећих начина да бисте објавили свој коментар:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: