Јебите се и јебите им све по списку!

Замерају ми што псујем, користим ружне речи кажу… Реч је реч! Некоме је ружна а неко мисли да та реч има чаробну моћ! Свака реч преноси неку емоцију, свака реч има неку своју моћ!

И ко је то одредио да је нека реч ружна и зашто је ружна? Видите ја сам одлучила да будем слободна! Слободна у сваком смислу, па и приликом избора речи! Одрасли сте људи, а никако да се ослободите матрикса и начина размишљања које су вам наметнули! Зар нисте схватили да су много већа опасност СЛАТКОРЕЧИВИ говорници од на пример мене која „што на ум, то и на друм“?

Да вас ја лепо питам, зашто имате потребу да будете део наметнутог шаблона и обрасца понашања, баш у свему? Мени замерате, што кажем „јебите се“ а сви сте то радили 😉 Згражавате се… Лажни моралисти! Сигурна сам да сте учинили бар један смртни грех ако не и више, сигурна сам да имате и грозне мисли а ту ми се правите!

Шта ће свет рећи, шта ће ко помислити… Зашто живите за то шта ће неко други помислити о вама? Како лако осуђујете оне који не мисле и не изражавају се као ви… А како лако ћутите злотворима!

Пореметили сте у избору вредности! Ћутите злу, а част и доброта су нестали! Савили сте главе уместо да се радујете животу и борите за добро! Рођени слободни, пристали сте да робујете погрешним вредностима јер су вам рекли да тако треба! Следите неке идоле а позивате се на свете књиге које вам говоре да немате идоле! Престали сте да мислите својом главом, или никада нисте ни почели да мислите својом главом! Ћутите злу и постајете саучесници у тој игри!

Лако је осудити мене, осудите истинске злотворе и борите се против њих, за све нас, а не само гледајући своју гузицу! Е људи моји, е роде мој, е стадо глупих оваца!


Јебите се и јебите им све по списку!

Да ли сте ме разумели? Да ли сте разумели шта сам вам поручила? Или сам требала “ циле-миле, лептирић, цветићи, ћути, трпи, окрени други образ, може и горе“?


Освестите се, БУДИТЕ ЉУДИ! Почните да мислите својом главом!

Част, поштење, доброта, радост, љубав, борба, род, преци, деца, породица, будућност… То је бре важно!

Мени је важно да је моја савест мирна и мој образ чист!!!

Оставите одговор

Молимо вас да се пријавите користећи један од следећих начина да бисте објавили свој коментар:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: