Буђење роде!

Људи будите се, окупирани смо, ово је крај… Ми живимо у логору. Робови смо у својој земљи! Величају се злочинци и погрешне вредности док се људске слободе гасе. Убице се пуштају, радни и поштен свет се истребљује. Неморал и блуд се величају док се породица и традиционалне вредности деградирају и исмејавају. Ствара се армија бескућника и сиротиње док се багра расипа и бахати смејући се сваком иоле поштеном човеку. Села свесно и са намером уништена! Природа се сјебава под разним изговорима. Србија је постала једна велика депонија преплављена ђубретом и разноразним паразитским олошем!Ви прави што вас је остало таман за испод шљиве устајте и будите те хипнотисане спаваче!

Доста је било! Самим својим рођењем овде ми смо морали бити богати! Јер наша земља и природа, као и сва богатства припадају свима нама! Србија није власништво појединца, политичких партија, корпорација… Србија припада свима нама. Нико од нас не треба да плаћа порез, струју, воду… Сви имамо право на кров над главом и средства за нормалан живот, то смо стекли својим рођењем овде!Ко користи наш новац и зашто ми још и плаћамо све то? Да ли сте свесни да они користе оно што нама припада, да они троше наш новац? Сви имамо право на здравствену негу а деца нам умиру и новац за њихово лечење се скупља СМС-овима, док се дрогирани, и пијани преступници, и злочинци лече у иностранству о трошку свих нас!!!

Породица се свесно уништава, бришу се мушки и женски род, мајка и отац, намерно уништавају све традиционалне вредности. Од родитеља одузимају децу, да би их продавали сатанистима и педофилима. Трују нас са свих страна, прскају са неба, наше пољопривреднике уништише да би нам увозили ГМО храну!

Уништење нас староседеоца да би овде населили неке друге којима дају све бенефиције и повластице! Замена становништва! Инвазија! Модерно ратовање и окупација земље без испаљеног метка! ИЗДАЈА!

Ми смо сведоци који ништа не чине! Не будите саучесници у овом злочину, у овој велеиздаји земље! Продали нас!

Одричу се делова наше земље, а ко је то себи дао за право? Ко је себи дозволио да нас подводи и нуди као јефтину радну снагу? Ко је то умислио да је Бог, отац, све и сва свима нама?Ко је прешао границе свих права и овлашћења? И како сте дозволили да се све то деси? Зашто сте дали моћ отпаду од људског рода? Зашто се одричете будућности своје деце? Одакле вама право да одлучујете уместо мене?

Не може! Доста је било! Сви морају да одговарају за велеиздају! Дошао им је крај и они то знају а да ли сте и ви тога свесни? Крај им је близу, ја вам то обећавам, само се пробудите! Слободна Србија, без политичких партија! Директна демократија! Будите достојни Србије, пробудите се и придружите се народу у Катанићевој 15, да подржимо нашег тужиоца!

ДОЛАЗИ СВЕТЛО ВРЕМЕ ЗА СВЕТЛЕ И ТАМНО ЗА ТАМНЕ!

Људи моји драги и успавани, власт и „опозиција“ раде за исте газде! Шетала сам , ишла на све скупове и протесте… Међутим схватила сам да су је све то само крађа народне енергије, мало да се издува бес до тренутка док се људи не издувају и изгубе вољу, јер су схватили да су опет преварени и искоршћени! Празни говори који ничему не воде оно мало се ложи маса и говори типа “ Знаш ли Вучићу, чуј Вучићу, не може више то тако Вучићу…!“, шетње без циља и неког решења! И пуф! Пукну сви протести као балони од сапунице! Зато што су желели да изгубите наду и веру, да не верујете никоме!

И опет вас питам зашто нико из те као опозиције не прича о Катанићевој 15 где су поднете кривичне пријаве против свих велеиздајника? Зашто нико из те опозиције не позива народ да дође испред СУД-а у Катанићевој да пружимо подршку тужиоцу? Размислите добро зашто? Рећи ћу вам, јер им не одговара! Јер су другари и раде за исте газде! Јер ће тим тужбама бити откривени сви они!!!!

Људи освестите се! Молим вас, размислите! Молим вас ово нам је прилика да се сви ослободимо и да наша деца имају будућност!!!! Ако нећете законским путем на ноге роде!

Ја рекох своје а ви почните да мислите!

Зорица Зоја Младеновић

Оставите одговор

Молимо вас да се пријавите користећи један од следећих начина да бисте објавили свој коментар:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: