Слобода

Највећа опасност за овај систем је будан и свестан човек који мисли својом главом! Највећи пријатељ овог паразитског система је човек који се плаши и паничи јер они се хране страхом и добијају моћ!

Зато вас опет све молим не осећајте СТРАХ! Нема места страху! Све ово се дешава да би се ви освестили и изабрали страну светлост или тама, робовање или СЛОБОДА! Сатанистички глобалисти би да ви постанете њихово робље и будете под њиховом контролом! Одуприте се томе, освестите се!

Дуго вам пишем о свему овоме и трудим се да вас натерам да мислите својом главом, да логички закључујете, да се освестите! Светлост или тама!

Пробудите оно исконско и божанско у себи, љубав према ближњем, према роду, према земљи! Немојте мислити само на своје гузице и не храните страх јер тиме храните секташке сатанисте! И никако али никако не пристајте на ВАКЦИНЕ!

Овај систем се руши! Ово су задњи трзаји глобалистичких смрадова, зато останите присебни и не паничите! Не наседајте на оно што вам износе медији, само повезујте и мислите својом главом!

Изађите из матрикса у који су вас убацили! Рођени смо сви да будемо слободни и да имамо животе достојне човека! Рођени смо да живимо а не да будемо Робови!

Сва моћ је у нама! Не осећајте страх јер им тако дајете своју моћ! Све је на нама, ми сами правимо изборе! Жив човек или роб?

Оставите одговор

Молимо вас да се пријавите користећи један од следећих начина да бисте објавили свој коментар:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: