Ujediniti se!

Ujediniti se! To ne može ako slušate ove i osuđujete svoj rod koji se vraća kući, to ne može ako ismejavate one koji tapšu, to ne može ako ne osećate empatiju i ne pomažete bližnjem!

Znači svi se uporno vraćaju u negtivan matriks!

Znate ja sam mnogo pametan i ne tapšem, ja sam mudar i osuđujem one što se vraćaju u svoj dom, dok to što ulaze migranti bez ikakve kontrole… To nema veze, važno da sam ja pametan i ponavljam reči onog sektaša koji osuđuje naše!

Ja sam ozbiljna i savesna pa osuđujem one što su pustili decu na vazduh i na sunce da se igraju, i prijavljujem komšije koje su izašle da prošetaju, jer sunce ubija sve viruse i jača imuni sistem a zatvorenost u stanu izaziva paranoju i psihičke, i zdravstvene probleme!

Mi smo dogovorni pa smo na kredit i čekove pokupovali pola supermarketa, nema veze što moje prve komšije nemaju šta da jedu, što su na ulici beskućnici, što više od pola moga roda nema nikakva primanja… Nije bitan niko drugi, nek je meni i mojoj guzici dobro!

Ja sam poslušna i pametna, ja sve najbolje znam, ko vas jebe! Ja vas osuđujem sve jer ja sve najbolje znam i jer je tako reko onaj u dnevniku!

Pa oćete da vas bre psujem sve? Opasuljite se, ne osuđujte nikoga ako ne znate da pružite podršku i pošaljete pozitivne vibracije, bolje da ćutite! Ne sudim nikome ali prestanite da trujete sve oko sebe! Lako je trovati i pametovati, budite bre primer solidarnosti i ljudskosti!

Izađite i smeškajte se! Možete da vrištite, i možete da se derete na one sebične, bahate, primitivne! Evo ja se izdrala danas na našu naci upravnicu zgrade koja je dok smo mi čistili samo prošla pored nas sa pogledom na drugu stranu!!! Ne pametujte i ne kritikujte ljude koji imaju dobre namere i koji nešto čine… Čine onoliko koliko mogu u ovom trenutku!

Mnogima je tapšanje jedino što mogu da pošalju svima nama! Mnogo je bolje tapšati nego slati otrovne strelice, sejati netrpeljivost, razjedinjavati! Naučite da podržite, da pomognete, da date koliko možete! Naša pozitivna energija i vibracije koje šaljemo sada su važnije od svega!

Šaljite ljubav umesto ismejavanja i netrpeljivosti!

Ujedinite se rode i osvestite se, izađite iz tog jebenog ružnog matriksa!

Оставите одговор

Молимо вас да се пријавите користећи један од следећих начина да бисте објавили свој коментар:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: