Крајње је време

Трагично је како мали број људи схвата да се ови играју и исмејавају све нас, комплетан народ.

Фарса која није ни мало смешна. Јефтин и неозбиљан комад, лакрдија у којој су глумци јефтини и неозбиљни лакрдијаши који манипулишу и уништавају све нас! По мени они нису добри ни глумци, ни политичари а тек о томе какви су људи не постоји реч која би дочарала какво су они дно! Мислим да у историји мора остати забележено да већег зла, будала, криминалаца, издајица, пробисвета, болесника никада и нигде није било на власти у једној земљи као у Србији, и то почетком 21 века. Све њихове лажи, представе, издаје, манипулације, лоповлуке један човек не може да запамти, јер се све одвија таквом брзином да данашње глупости и бахатости засене и скоро у заборав баце јучерашње.


Уместо да и даље будемо лутке маринете у њиховим рукама, време је да вратимо моћ својим рукама! Моћ је у нама, у народу! Они су шака болесних јадника, који су нам само донели несрећу и јад. Да сви одговарају, да сви буду кажњени, да нам се врати све што су продали и покрали.

Ово није свет створен само за „елиту“ ! Ово је свет створен за сваког човека, животињу, биљку! Ово је свет свих нас!!!!


Крајње је време!

Ми морамо да их зауставимо и сместимо тамо где им и јесте место. Ми морамо да желимо да будемо сви слободни људи, и да сви имамо животе достојне човека… Крајње је време да свако почне да мисли својом главом!

Крајње је време да се мисли у интересу свих а не само својих гузица!Крајње је време да се вратимо правим вредностима, част, правда, истина, доброта, љубав, поштовање, радост, живот…

Крајње је време да сви велеиздајнички паразитски рептили буду смештени тамо где им је место!

Предлажем да тада добијају сув хлеб једном у два дана, као сећање на ову данашњу фарсу!

Оставите одговор

Молимо вас да се пријавите користећи један од следећих начина да бисте објавили свој коментар:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: