Već ste žigosani!

Mnogi čekaju antihrista i žig zveri a nisu svesni da je sve to već tu i da je sada vreme borbe protiv toga! Sve je to simbolično rečeno, samo vi morate naučiti da čitate te simbole, da čitate između redova i mislite svojom glavom!

Antihristi su tu! Neće vas oni žigosati kao stoku, ono stanete u red i oni lupe žig, ili vam ubace čip… Ne neće to tako…

Mnogi su već žigosani a da nisu ni svesni!

Žigosani su svi koji učestvuju u svemu ovome, u ovoj prevari i kontroli ljudi… Žigosani su svi koji ćute i pristaju! Žigosani su svi koji su nezainteresovani ili gledaju svoja posla tj svoje guzice!

E ljudi moji gde ste?

Gde ste da pokažete da ste živi i da ne pristajete? Gde ste da pokažete da mislite svojom glavom i da imate pravo na izbor? Gde ste da se borite za slobodu i živote svih nas?

Zaboravili ste da smo mi većina a da su oni naši službenici… Zaboravili ste sve moralne i časne vrednosti… Zaboravili ste sve što je zaista važno i vredno… Zaboravili ste!

Zaboravili a svi rođeni da budete slobodni i živi ljudi… Zaboravili ste i postali ste samo brojke u njihovim evidencijama! Zaboravili i dobrovoljno postali beli miševi koje oni drže pod kontrolom!

Zaboravili ste jer se plašite, jer je strah vaš gospodar pomoću koga vas oni kontrolišu!

Zaboravili i pristali da budete žigosani!

Оставите одговор

Молимо вас да се пријавите користећи један од следећих начина да бисте објавили свој коментар:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: