Адренохром глобалистички лек бесмртности! Што млађе то боље – њихов мото.

Они који негирају и тврде да је то теорија завере мисле овако:

1) Адренохроме није дрога и није сличан хероину , чак није ни на листи забрањених супстанци и сасвим се легално продаје.

2) Теорија завере је покренута пре 2017. и представља комбинацију огромног броја других теорија завере . За то време, успела је да узгаја велики број следбеника.

3) Све тачке теорије су манипулативне, измишљене или фалсификоване (као што је случај са Гејтсом) и не разликују се много од верзије тајне светске владе масона или гмазова.

4) Нова теорија користи огроман број фалсификованих лажи.

Они који су почели да мисле својом главом знају да нема теорија завере, већ само ЗАВЕРЕ!


Раније одбачен далеко изван свести и разумевања шире јавности, природна хумана ендокрина секреција постаје жариште пажње људи који су се пробудили због скандала са Епштајном и откривањем највећег зла у нашем времену: трговину сексом деце, ритуализовано сексуално злостављање деце и жртвовање деце.


Та ретка супстанца се зове Адренохроме. Поред тога што има скоро чудесне научно тестиране регенеративне способности за подмлађивање људског ткива, обнављање нервне реакције и когнитивне функције, адренохром се налази у близини митског статуса као „извор младости“, бесмртности за глобалну елиту. Нечасни грал луциферских педофилских култиста који владају и владају у нашој средини. Адренохромска жетва и набавка су ЗБОГ свега осталог у новонасталом и злослутном царству неизрецивих дела трговине половима деце, отмица, злостављања и чак жртвовања деце од стране светске елите. И све то се открива сада.


Шта је Адренохроме?
Адренохром је снажан хормонални прекурсор за адреналин који се излучује у великим количинама у тренуцима интензивног страха, љутње или перципиране опасности по живот. Његова сврха је, како научници утврђују, како да оптимизира адреналински одговор мишића и живаца тела, истовремено штитећи тјелесна ткива и органе од ригола адреналина, делујући и као пуфер и као оптимизатор да би убрзали адреналисани лет или механизам борбе одговор људског страха у ситуацијама преживљавања. Замислите то као адитив за гориво за успаван „смешни аутомобил“ покретање људског инстинкта за опстанак када се суочава са животном опасношћу или физичком опасношћу. А на земљи не постоји ништа слично.


Наука о Адренохрому

Иако је велики део клиничких испитивања и закључака објављених истраживања око адренохрома, познатог и под називом „Пинк Адреналин“, или оксидованог адреналина, скривен од јавног погледа, број објављених студија којима се утврђује основна својства и способности ове супстанце налази се у Јавни домен. Научници су врло брзо открили снагу адренохрома да врати сат у обнављању младалачке функције људског тела, посебно нервног система и жлезданих функција које одређују брзину процеса старења. У поновљеној научној студији доказано је да је адренохром виртуелни извор младости за оптимизацију и одржавање људског ткива против почетка старења.


Чудо зечјег уха
У једној наведеној белгијској студији објављеној 1946., Клиничари су могли да користе перфузију воденог адренохрома како би намерно смрзнуто зечје ухо вратили у живот са само неколико излагања, што је омогућило лекарима да врате васкуларност и нервни стимулус као одговор на некротизовано ткиво. Након што су нервозни зечји уши оштетили и намерно осиромашили четири недеље пре експериментирања, лекари су потом доказали хипотезу да је примена оксидованог адреналина или Адренохрома способна да обнови нервни одговор на стимулус на оштећеној кожи зеца. Открића су подстакла праксу примене поткожног адреналина на места инцизије хируршких пацијената како би се убрзала регенерација и зарастање нерва.
У студији из 1939. године установљено је да перфузија адренохрома регенерише и поново покреће жабље срце, враћајући животињу у живот и чинећи примену адреналина / епинефрина код пацијената са срчаним ударом стандардном негом до овог тренутка.
Једнаки делови спа третмана и лекова за странке, вести о регенеративним моћима адренохрома брзо су се прошириле светском научном заједницом и светском елитом, изазивајући огромну потражњу за рекреативном употребом ове материје, без обзира на начин екстракције, од стране богатих, моћних и скандалозно богати који остају непрестано опседнути проналажењем начина да продуже животни век и продуже своје схватање о земаљском утицају и задовољству.


Екстракција Адренохрома од деце: Млађи је увек бољи.


Као и код сваке друге жлездане секреције и ендокриног одговора у људском телу, концентрација, потенција и богатство потенцијала адренокроме пропадају с годинама. Штавише, понављано прекомерно излагање адреналину оксидираном адренохром одраслих доводи до грозних менталних и физичких нежељених ефеката, укључујући епилептичне нападе, симптоме Парксинсоније, шизофренију и психозу заблуде.


Практиканти масовног дозирања адренохромске терапије брзо су сазнали да су деца најбољи извор екстракције за адренохроме са највећом потенцијом и да је јувенилни адренохром хемијски избалансиран на начине који умањују ужасне нуспојаве одрасле верзије. Врхунски производ. Што је млађа то боље.
Али како само натерати децу да производе и излучују најмасовније концентрације адренохрома у њихов систем пре екстракције? Одговор на то питање је деценија дугачка светска ноћна мора о пескосексуалној експлоатацији која захвата планету, вођена адренохромним бесом међу светском елитом, која увек беспоштедно ради на томе да избегне пустош адренохромове повлачења.
Сексуално злостављање деце и жртва деце: ритуал Адренохроме
У споју психоспируалне и научне маште, глобална елита је усавршила употребу екстремног сексуалног мучења, сатанистички ритуализовану содомију и насилна силовања деце у сексуалним ритуалима ноћних ана-бога који су посебно дизајнирани да створе максималан терор у дечјем телу и преоптерете их крв са адренохромом пре екстракције и конзумирања у њиховом крвавом обреду бесмртности.
Преживели ових тешких случајева известили су о томе да су их сатима на крају везали, газили, силовали и уринирали у сотонистичке регалије прије него што су били присиљени да свједоче, или у неким случајевима, чак и изврше ритуализовано убиство још једне ритуалне жртве детета као врхунац. обреда, омогућавајући одраслим полазницима да извуку крв жртве за иnекције, гутање и још више графичког начина конзумирања.


У заклетвом судског сведочења, Паул Бонаци, тинејџер чувеног дома дечака у граду Небраска за бескућнике и проблематичну децу описао је отмицу, прелетео је из ваздухопловне базе Омаха из ваздухопловне базе Омаха у Андревс АФБ из Вашингтона и приморан да учествује у сличним сексуалним ритуалима и оргијама у Васхингтон ДЦ-у као наводна жртва прстена за проституцију Франклин случајно откривен урушавањем штедње и зајма у Небраски током 1980-их и јавно објављен као Васхингтонски скандал „Цалл Бои“ у Реагановој бијелој кући. Васхингтон Пост је тачно назван, „Бомба која није експлодирала“.
У свом исказу, Бонаци је прецизно описао тунелске системе и дипломатске резиденције у коридору Потомак да не би могао знати ни описати да није био тамо. Богеон је описао ритуалне сексуалне забаве са елитом обеју америчких политичких партија, укључујући Георге ХВ Бусх-а, у којима је сатима будно опсједао десетине одраслих мушкараца под утјецајем дрога, а присиљавао је на секс са другим тинејџерима и дјевојчицама прије него што су били приморани да у једном сценарију убију другог дечака као врхунац ритуала, на радост окупљених.
Бонаци је прошао вишеструке тестове на детектору лажи као део истраге коју је на крају зауставио ФБИ.


Укратко, иако ће се делови јавности вероватно борити са пуним конотацијама светског луциферијанског педофилског култа посвећеног ритуализованом скрнављењу дечије невиности за духовно и хемијско оснаживање, путокази истине свакодневно се појављују на начине који чине логичним, закључке је све теже и теже избегавати.
Кула од карата се руши на начин који ће елиминисати дуготрајне претње људима који су спремни да коначно извештавају и сведоче истину.


ИЗВОР:

Child Adrenochrome: Globalist Cabal’s Immortality Drug of Choice

800,000 деце нестане сваке године само у Сједињеним Државама. Дакле, поставља се питање, где иду и шта им се дешава? Одговор је #Adrenochrom.

Адренохром је хемикалија пуштена када је предмет изложен највишем облику страха и трауме коју човек може да доживи, чиме се повећава количина адреналина у телу. Хемикалија се затим извлачи из подножја кичмене мождине и / или врата из детета, а затим састављена у високу концентрацију како би се узима као психоактивни лек. Адренохром производи високо изван било ког другог. Сматра се да је „деда“ кокаина и чини да мескалин изгледа као ђумбир пиво. Наводи се да корисници буду имуни на повреду из оружја слободног домета, добијају телепатију и слична психоактивна својства ЛСД. Када се прикупи хемикалија се може продавати на црним тржиштима за претеране цене.

1990-их је бивши потпредседник Ал Гор ухапшен на аеродрому због ношења сумњивог кофера за који се испоставило да је пун пакета адренохрома. Било је више извештаја о адренохромским фармама величине фудбалских терена у последњој деценији. Хиљаде малишана избеглица из земаља трећег света млађе од 15 година мучено је и исцеђено своје крви у овим објектима.

Демократски национални комитет (#ДНЦ), #Холивуд и #Мосад, највећи су добављачи адренохрома. Неке фарме производе до 1000 килограма недељно. Уобичајене локације ове #Крваве Ритуали и жетве су #BohemianGrove, испод #ChinaLakeMilitaryFacility, испод #GetttyMuseum#Area51 и стотине других #DUMBs (Дубоко подземне војне базе) широм Сједињених Држава. Људи који учествују у овим обредима су људи које познајете као познате личности, политичари и банкари. Ускоро ће доћи време када истина излази на видело о Холивуду и политичарима. Ово су неки од најдемонских и највисокорангиранијих слободних зидара на које ћете икада наићи и одговорни су за покољ стотина хиљада невине деце широм света.
Постоје објекти у свих 50 држава.

Почните да истражујете и открићете истину!

2 реаговања на “Адренохром глобалистички лек бесмртности! Што млађе то боље – њихов мото.”

 1. Felipe Igor, OPI Avatar
  Felipe Igor, OPI

  Reblogged this on Igor Kalinski OPi.

  Свиђа ми се

 2. Slobodan Vlaisavljevic Lepenski Avatar
  Slobodan Vlaisavljevic Lepenski

  Obicnom coveku je tesko da poveruje u ovakve optuzbe, jer ovo jesu optuzbe, i to one najteze , za nedela koja je tesko i zamisliti ! A opet, najvecem broju ljudi je i atomska bomba jos uvek nezamisliva, nezamisliva je i obicna elektrika, let na Mesec je igrokaz, a Zemlja je ravna ! Zadnjih 50 godina se svetski centri moci veoma trude da dezavuisu i relativiziraju svaki autoritet, kako bi ovakve vesti postale samo jos jedna teorija zavere, i malokome pada na pamet da se vec odavno sprovodi u delo PRAKSA !

  Свиђа ми се

Оставите одговор

Молимо вас да се пријавите користећи један од следећих начина да бисте објавили свој коментар:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: