Уједињење роде! Сви за СВЕ!

Ми смо НАРОД! Народ је важан а не политичари. А животи свих нас су се свели око игре престола за политичаре или тачније ко ће од “истих” заузети фотељу. Годинама, ма деценијама су једна те иста имена у оптицају. Имена која се богате док ми пропадамо у сваком погледу. Имена која НАС деле док ОНИ сложно и у договору играју своје игрице. Они су учинили све да ми изгубимо своје животе, заборавимо прошлост и не видимо будућност! Они су постали центар и најважније фигуре наших живота, док смо изгубили себе. Они су нас убедили да ми не можемо без њих, да су нам они потребни! Политичари нам нису потребни, јер важни смо ми, НАРОД! Политичари су паразити који живе на нашој грбачи.
Идемо даље…
Ми имамо моћ и снагу да све променимо, за почетак своју свест а затим овај паразитски систем у ком живимо. Наша колективна енергија је јача од свих њих! Моћ је у нама, и они то знају али су нас убедили да су нам потребни као вође. Они нам нису потребни схватите то! Они су требали да буду у нашој служби и да раде оно што је добро за нас, они су све то изокренули и направили од нас своје робове. Они су вешто изманипулисали наше умове и управљају њима, зато се морате освестиити и променити угао гледања на дешавања око нас.
Овај систем није добар, чак шта више он је лош за све нас! Овај систем краде нашу енергију и убија нас. Овај систем омаловажава нашу прошлост и нашу будућност. Овај систем, гази по нашим прецима и уништава будућност наше деце! Овај систем обезвређује све традиционалне, моралне, друштвене и остале вредности!
Они манипулишу свима нама, краду нам енергију, дају лажну наду, завлаче нас и настављају да раде све по своме! Како то раде? Врло вешто то раде, делећи нас и одвлачећи нам пажњу са једног заједничког циља! Они су учинили све да ми изгубимо фокус са онога шта је битно!
Није битан Вучић, Ђилас, Сергеј, 1 од 5 милиона, штрајкачи овде и онде, БИТНИ СМО МИ И ОПСТАНАК СВИХ НАС И СРБИЈЕ!
Значи битни смо сви ми, а они су нас вешто поделили. Наше незадовољство користе тако што нас деле на групице по интересним сферама. Нашу свест су поделили на по један циљ, нпр. “СРУШИТИ ВУЧИЋА!” , “ ЗАУСТАВИТИ ПРИНУДНА ИСЕЉАВАЊА”, “САЧУВАТИ КОСОВО!” , “ПРОТИВ НАТО-а!” итд. Разумете ли шта су нам урадили? Уместо да се сви ЗАЈЕДНО боримо за све они су нас поделили.
Сви ми треба да се боримо за све нас! Сви ми треба да се боримо да нам деца имају будућност овде, да сачувамо природу, село, традицију, национални идентитет… Сви ми треба да се боримо да свако има кров над главом и право на нормалан живот! Да обновимо школство, здравство, домаћу производњу… Да сви живимо у једном бољем и хуманијем свету, где ће се бринути о свима и о свачијим потребама. Да имамо хумано друштво у ком ће се водити брига о деци, старима, особама са инвалидитетом, живом и неживом свету око нас. Сви ми треба да се боримо да сачувамо нашу мајчицу СРБИЈУ! Да буде добро свима нама!
А како то можемо постићи? Прво променом наше свести и схватања, да нам политички паразити нису потребни. Затим мењањем комплетног паразитског система! Све то можемо ако се ујединимо и изађемо из матрикса који су нам наметнули.
Где то можемо?
Само ако будемо сложни, и изађемо из замке подела, са новим погледом на сва дешавања око нас! Поднете су кривичне пријаве против свих политичара од 2000-те, и докази о нерегуларним бирачким списковима. Када се докаже да су бирачки спискови нерегуларни, аутоматски се доказује да су све владе биле нелегитимне, и аутоматски се поништавају сви споразуми које су они потписали.
Зато је потребно да се сви освестимо, ујединимо и дођемо испод “ШЉИВЕ” , да сви дођу у БЕОГРАД, да станемо и стојимо колико треба док с ене похапсе сви! Тако се решавају сви наши проблем! Потребно је да сви ЗАЈЕДНО пружимо подршку тужиоцу, да уради оно за шта га сви ми плаћамо! Потребно је да сви своју енергију усмеримо ту а не да је трошимо на бесциљне шетње и понављање парола које нам узвикују ови политички манипулативни СТАНД-УП паразити! Наш циљ не сме бити склонити једног политичара, већ све њих! Наш циљ мора бити промена СИСТЕМА!
Освести се народе мој, и покажимо им да нас ипак има више него што може да стане испод једне шљиве!!! Освестите се док нас има!
Како упаднемо у образовни систем ми постајемо играчке у рукама система који нас обликује онако како они желе да им будемо послушни! Ћути и трпи је највећа глупост јер када ћете живети? Систем се мора скроз променити! Систем у ком ће бити важан човек а не роба и новац! Са 50 година ја сам одужила свој дуг друштву, сада желим да живим слободна! Са 50 година сви су одслужили своје, а ко хоће нека робује и даље! Да променимо систем и да будемо живи и слободни људи, дођите испред Катанићеве 15, сваки дан од 15х! Поднете су кривичне пријаве против свих велеиздајника!
Робови смо у својој окупираној земљи коју су продали корумпирани политичари! Зато нема места за страх, горе нам не може бити! Робујемо паразитском систему и њиховим паразитима који живе на нашој грбачи… Робујемо да им свој тешком муком зарађен новац дамо за рачуне и порезе које не треба да плаћамо! Робујемо док не липшемо. Ово није њихова земља! Ово је земља свих нас! Све што су продали је наше! Све наше што су продали а нису смели јер нас нису ни питали, паре су ставили на своје рачуне. Схватате ли да нису смели ни каменчић ове земље да продају а да нас не питају!? Да се ослободимо велеиздајника, да ослободимо своју земљу! Да сачувамо Косово, наше реке, шуме, децу… Да сви будемо слободни и да ЖИВИМО добро!
Политичари су паразити!За Србију без политичара!Народна скупштина!
Уопште нам нису потребне политичке вође са унапред написаним говорима, схватите моћ је у нама, НАРОДУ!
Нема места страху, горе нам неможе бити!

Почните да размишљате о Србији без политичара јер то су паразити који живе на нашој грбачи! Када се похапси сва ова багра требаће нам часни и стручни људи који су поштено радили свој посао, сигурно свако од вас зна бар једну такву особу! Мислите о томе!

Уједињење роде! СВИ за СВЕ!

Апелујем и позивам вас да се придружите и делите ово!

Оставите одговор

Молимо вас да се пријавите користећи један од следећих начина да бисте објавили свој коментар:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: