Države su firme

Pročitajte i delite ovo!!!
Mnoge stvari sam pisala ali su prošle neopaženo ili su shvaćene neozbiljno, pa ću sada opet nešto ponovo napisati!Sve naše države na Balkanu a i šire su postale firme/tvrtke/d.o.o samo vam to nisu javno rekli! To je i razlog zašto se sve državno uništilo, ili prebačeno u privatno vlasništvo! Nisam vam ja neki stručnjak i ekonomista, pa vam pišem onako laički, narodski da razumete! Danas je sve KOMPANIJA/firma/tvrtka!Pa i mi ljudi smo firme!

Vidite svojim rođenjem negde svako od nas je postao vlasnik svake mrvice te zemlje! Naši matični brojevi su u stvari naši žiro računi u engleskoj banci gde oni obrću naš novac koji su NAMA trebali mesečno da isplaćuju! Baš tako je radio Gadafi u Libiji, isplaćivao mesečnu apanažu svom narod i zato je sklonjen a to je sistem kako treba da funkcioniše sve!

Mi ne treba da plaćamo poreze za osnovne životne potrebe, samo porez na luksuz, ako na primer imamo 6 kuća, a to nam nije potrebno, to je luksuz i na to plaćamo porez! mi takođe ne treba da plaćamo ni jedan raču, struja, voda, internet itd jer sve to je naše!

Shvatate da smo svi mi svojim rođenjem vlasnici svega i država treba nas da plaća! Na primer naš rudnik zlata , koje oni prodaju je naše vlasništvo samim rođenjem ovde a oni ga prodali kinezima, pa još posle to isto naše zlato od naših para kupuju od kineza!!!

Shvatate nelogičnost? To je naše i oni treba nama da to plate!!!!

Srbija je bogata zemlja i svi mi svojim rođenjem ovde smo bogati a oni nas uništiše i robljem napraviše! Svesno i sa namerom proizvode sve više sirotinje i beskućnike da bi nas lakše kontrolisali i uništavali! Osvestite se! Za početak prihvatite ovu istinu da ste ROBOVI u svojoj prodanoj i okupiranoj zemlji! Mi koji smo rođeni da živimo kao slobodni smo robovi koje kontrolišu i uništavaju, u našoj zemlji, koja je okupirana od parazita duboke države!!!!

OBJAŠNJENJE – PRAVNA I FIZIČKA OSOBA, DOO…


*Univerzalni zakon* *opšte pravo*
– Države su na predlog Nemačke nastale 1933. godine što znači da su sve bivše evropske i pojedine prekookeanske države privatna trgovačka društva – one su pravne osobe – a to znači da su privatne tvrtke odnosno kompanije, koje se putem navodnih državnih vlada predstavljaju pravno-valjanim državama.
– Kada se govori o „državnim dugovima“ onda je zapravo reč o dugovima navodne državne vlade ka nesvesnom narodu. Navodna državna vlada finansira se vašim rodnim listovima koji su u stvari obveznice duga.
– EU je jedno privatno trgovačko društvo (pravna osoba – tvrtka/firma) na čelu sa Vatikanom.Vatikan je tajni vlasnik UNO organizacije.UNO vojnici ne služe narodu, nego čuvaju fiktivne granice vezano za biznis ljudima preko pojma osoba.
– Sadržaj univerzalnog zakona „opće pravo“ je zakonito pravo, koje stoji iznad takozvanoga državnog ustava.Znači da vam ne trebaju novi zakoni. Navodni državni ustav služi navodnoj državnoj vladi, putem koga se preko pojma OSOBA pljačka dezinformisani narod.
– U navodnom državnom ustavu ne postoje živa ljudska bića od krvi i mesa, nego samo fiktivne osobe, koje su kreirane u matičnom uredu.Znači da se živa ljudska bića unutar iluzornog pravnog sistema smatraju fiktivnim mrtvacima, predmetom, stvari, tvrtkom.
– Navodna državna vlada kao pravna osoba pretežno se služi trgovačkim statutima ponude i pretpostavke vezano za konklundentni ugovor.Reč je o tajnim trgovačkim statutima UCC trgovačkog registra (skraćenica UCC znači: Uniform Commercial Code – odnosno jednoobrazni komercijalni propisi).Vatikan je tajni vlasnik internacionalnog i obvezujućeg UCC trgovačkog registra. Narodu se trgovački statuti predstavljaju navodnim zakonima.
– Da bi se kreirala nova pravnovaljana država potrebno je da se teško izmanipulirani narod oslobodi od nesvesno preuzetih manipulacija i uverenja masonske teorije zavere. Jedinstvo i sloga su neizbežni faktor.
– Vatikan je tajni Kreator svih bivši država, koje su po naređenju Vatikana putem UNO organizacije stupile na snagu.Znači ako vi sebe smatrate srbinom, hrvatom, bosancom itd. da je reč o jednoj iluzornoj fikciji.Da bi navodna državna vlada mogla kreirati fiktivne osobe mora sklopiti ugovor sa UNO, da bi dobila licencu za kreiranje fiktivnih osoba, koja će zameniti živa ljudska bica od krvi i mesa.
– Navodne državne valute nisu državne valute odnosno zakoniti novac, nego su privatne i kamatizovane obveznice duga. Te navodne valute ne vrede ništa jer nemaju zlatnu podlogu.Trenutne valute osigurane su vašim radnom.Narod je 1933 godine putem rodnih listova prodan bankama, s koima banke na berzi trguju.Reč je o biznisu sa ljudskim bićima.
– Kada navodna državna vlada govori o navodnim novim zakonima vezano za porez na nekretnine ili nešto drugo, onda je reč o trgovačkim statutima, putem kojih se navodna državna vlada obraća svojim fiktivnim osobama, a ne svesnim živim ljudskim bicima od krvi i mesa.
– Dok vi nesvesno prihvaćate ulogu fiktivne osobe i dok se ne naučite služiti sa UCC statutima, biti će te nemoćno izloženi lihvarskim ugovorima banaka, inkasso agencijama, sudovima, policiji (privatni službenici lazne vlade), deložacijama i tako dalje.
Toliko za sada.

Оставите одговор

Молимо вас да се пријавите користећи један од следећих начина да бисте објавили свој коментар:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: