13.06.2020. SKUPŠTINA 12, tačno u podne

U Subotu padaju maske, videćemo ko je zaista uz narod a ko je prava opozicija i patriote, otkriće se ko su istinski borci za slobodu Srbije i naroda a ko samo plaćeni fejsbuk ratnici! Sada tačno možete videti ko je plaćen i na zadatku da nas cepa i razdvaja! Svi koji ignorišu ovaj poziv na NARODNI SABOR i koji ga obesmišljavaju su IZDAJICE RODA! Sada mi biramo SVETLOST ili tama! Subota, 13-ti od 12 časova, skupština! NAROD OSVAJA SLOBODU!

Pažljivo pročitajte, podelite i vidimo se 13-og, ispred skupštine!

„Poštovani građani Republike Srbije,

želimo svima Vama da što bolje pojasnimo šta se trenutno dešava, a pogotovo onima, koji su zbunjeni, uplašeni ili čak misle da neko sprema nekakav državni udar ili slično.

Dakle… sve zemlje sveta, pa tako i Srbija, propisuju ustavom i zakonima da država pripada narodu, koji njome upravlja pomoću svojih predstavnika. A isti se biraju putem izbora, referenduma ili narodnom inicijativom. To je takođe i deo medjunarodnog prava.

Mi smo do sada to radili isključivo izborima i većina ljudi ni ne zna za druge opcije. Bilo kakav „napad“ na legalno izabrane predstavnike, u smislu „rušenja vlasti“ smatra se državnim udarom i to niko ne bi podržao (a ovde se krije i odgovor na često pitanje: zbog čega policija ili DB nisu skinuli dosadašnje vlasti ako već rade protiv naroda).

E sad… dogodilo se da je mandat vladi i skupštini istekao 03.06. i narod može da bira novu vladu. Izbori jesu zakazani, ali kako je očigledno da se velika većina naroda ne slaže sa takvim nameštenim izborima sa dva miliona ne postojećih birača u biračkim spiskovima, to je prilika da se nova vlada izabere narodnom inicijativom. Za to je po međunarodnom pravu uz pozivanje prava na samopomoć, dovoljno 1% stanovnika. A ima nas više od toga. I to je plan za subotu 13.06.2020-te.

Okupljamo se u Begradu u podne, ispred Narodne skupštine, gde ćemo najpre izabrati tehničku vladu, koja će u narednom periodu pripremiti uslove za buduće izbore. To znači: formiranje nezavisnog sudstva i procesiranje „zaslužnih“, čišćenje svih zakonodavnih, izvršnih i drugih struktura od „đubreta“, obustavljanje primene štetnih međunarodnih ugovora, hitna socijalna pomoć itd. Sve ćete to čuti u subotu.

Logično pitanje glasi: ko ovo garantuje, kad ovde dosadašnja vlast sve kontroliše. Pa evo, u Srbiji ovo garantuju bezbednosne službe (vojska, policija…) zato što je ovo sad PO ZAKONU. Neku drugu vrstu promene vlasti, državni udar na primer, ne bi podržali, ali ovo podržavaju zato što je po zakonu. Njihovi šefovi možda jesu korumpirani, ali njih je malo… Na međunarodnom planu, dovoljno je da jedna ili dve svetske sile podrže ovakav izbor vlade, a to će učiniti i Rusija i Amerika

Ko to organizuje, šta Petar Čelik ima s tim itd.? Pa ovo organizuje narod. Petar je samo prvi, koji je objavio datum i koji će biti govornik, frontmen, zovite kako hoćete. Ovo nije skup Petra, Dundjera ili Dostojnih Srbije. Ovo je naš skup i mi biramo.

Da li moramo da se pojavimo ispred skupštine u Subotu? Pa moramo. Iako tih 1% može lako da se potvrdi putem istraživanja, anketa ili peticija, bitno je da se pojavi masa. Bitno je da vizuelno svima odmah bude jasno koliko nas ima i da sve završimo već u subotu. Nemojte da se podsećamo šta bi bilo od ovog naroda i države da ovi dosadašnj ostanu na vlasti.

I na kraju, pitanje mnogih je šta je sa pozivima nekih političara za slične skupove 20. i 21. juna? Odgovor je prost: zar zaista i dalje treba da raspravljamo o političarima?

Zaključak: ovo je ozbiljno. Ovo je promena koju svi žele, ovo je oslobađanje od ropstva. Imamo podršku svih koji treba da nas podrže, naše je samo da se okupimo i glasamo za sopstvenu budućnost! Ne bojte se, nema razloga za strah, sve je pod kontrolom. Energija koju je ovaj narod stvorio nakon ove KORONA prevare je toliko jaka da odzvanja svetom. Srećno nam buđenje dragi naš narode!

P.s. Delite ovu objavu, neka je svi vide, mnogo je zbunjenih i uplašenih.

Neka i oni počnu da se raduju!“

Živela Srbija.

Оставите одговор

Молимо вас да се пријавите користећи један од следећих начина да бисте објавили свој коментар:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: