Oslobodimo zajedno slobodu za sve nas!

Lepo mi je muka od svega ovoga što se dešava oko nas a malo ko vidi i shvata!Teatri na otvorenom sa marionetama, farse, drame, komedije, SF… Oni što daju iluzije i lažnu nadu! Oni koji prave senke na vašim umovima da ne vidite stvarnost…


Ruše kao gradi se, seku kao sadi se, buše da se kao izdignemo… Destrukcija na sve strane.. Brišu se tragovi naši, brišemo se mi kao narod… Stimulišu Kurtu i Murtu, peru pare, prave tržne centre i fontane a sirotinje sve više!

Za „našu decu“ kažu a naša deca se leče SMS-ovima i traži se pomoć na fejsbuku… Svi ćute zarad malo materijalnog… Svi izgubili dušu… Sada govorim glasno hiljadu psovki a vi ih zamišljate, neću ih napisati opet će mi neko zameriti.. Mada me zabole ona stvar za sve te koji bi da mi zamere ili mi zameraju… Onomad mi jedan zamerio da samo pišem… Pa ja barem pišem, i to je nešto u odnosu na sve koji ćute. Pokušavam da vas probudim… I nije da samo pišem, ja se nadam da ću videti svestan narod na ulici, NAROD koji nije upao u mrežu manipulacija već misli zaista svojom glavom a ne onako kako mu je neko servirao da treba da misli!Ja sam i na ulici zbog IDEJE o svima nama SLOBODNIMA, zajedno, svesni šta nas čeka a ne pod kontrolom istih rukovodioca samo sa izmenjenim glumcima!


Deca nam odlaze…. Deca nam umiru.. Ognjišta se gase… naseljavaju izbeglice da nam poprave natalitet… Pa kako će nam ga popraviti sa njima? kako će naš natalitet popraviti ako nas uništavaju i raseljavaju a ove druge naseljavaju? Popravićete ga ako stimulišete svoje građane i brinete o zdravlju građana, o deci… Samo ako se misli na budućnost svih nas, biće nam bolje!

Bem mu i zeca, i macana… Probudite se… I da ova govna imaju mrvicu morala i ljudskosti, sami bi sebe sklonili, ne samo sa vlasti, već sa lica zemlje… To nisu ljudi, to su zverii.. a svi koji ćute su sluge zveri. Ćutanje je saučesništvo!

Uništavaju sve što valja i vredi, porodicu, tradiciju, prirodu, decu, zdravlje, živote. Zemlju nam vode u propast bahate izdajničke barabe. Nas zamajavaju njihove sluge, samo menjaju maske, odela, priče…

NAROD! MI RODE IMAMO MOĆ! Bez neke naučne fantastike sa onim iskonskim i pravim vrednostima koje žive u svima nama jer smo svi rođeni sa njima!

ČAST RODE! ISTINA! DOBROTA! LJUBAV! DOBRO za sve nas a ne samo za poslušnike!

Dosta je bilo, svi na ulice!

Da zajedno oslobodimo slobodu za sve nas!

Da se stvarno oslobodimo bez učestvovanja u predstavama sa lošim scenariom ili smo ga naebali!

Оставите одговор

Молимо вас да се пријавите користећи један од следећих начина да бисте објавили свој коментар:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: