Ne za MHE!

Mi smo voda. Voda je život!

I dolazi vreme kada će se voda plaćati suvim zlatom, zašto?

Zato jer sada svi ćutite!

Zato jer spavate i ne primećujete šta se radi!

Naša priroda, reke, jezera, planine, nisu ničije vlasništvo.

Skoro svi izvori vode su prodati, kako je to moguće?

Reke i jezera isušuju, gurajući ih u cevi, pod izgovorom da prave minihidro centrale!

Uništavaju kompletan eko sistem!

Uzurpiriali su privatne posede. Oglušili se o volju naroda! Totalno bezakonje!

Niko nema pravo da prodaje ono što pripada svima nama. Vode su dobro svih nas! Ostavljaju nas bez vode, da bi naša deca i unučići sutra kupovala flaširano smeće!

Ovo je zemlja svih nas! Probudite se, pokrenite se!!!

Budite one što spavaju, hipnotisane, zombirane…

Ovo je naša zemlja! Neću da idem nigde, ovde sam rođena sa razlogom!

Borite se za svoje kukavice! Da se naši preci nisu borili i davali svoje živote za nas, ne bi nas sada ni bilo!

Ugasite TV, bojkotujte sve medije, batalite zadruge, oživimo selo i tamo formirajmo zadruge! Budućnost je na selu, u skladu sa prirodom!!!

Možda sam vam dosadna ali briga me. Smatram svojom obavezom i dužnošću da vas budim i pokrenem! Sramno je šta je ostalo od naroda nekada hrabrog. Dajete samo izgovore, vodi vas strah i puko preživljavanje… Umesto da ustanete i borite se za pravi život… Za dostojanstven život!!!! Ušuškani u lažima i strahu, prenosite naučene rečenice i kobajagi neka opravdanja. Sve bi ste lako i olako jer ste postali lenji! Lenji, bezdušni, neosetljivi, nepromišljeni, bez savesti i svesti! Probudi se SRBIJO!!!!

Ostati u svojoj zemlji i boriti se za nju! Promeniti sistem. Roditelji koji uče svoju decu da odu, greše, naučite ih da ostanu, da se bore…ali kako vi to da učinite kada ste kukavice? Ostati u svojoj zemlji i dostojno živeti! Naši preci su se borili i davali svoje živote za otadžbinu a vi je tako lako prodadoste. Meni sunce najjače i najlepše sija ovde, u Srbiji! Izgubili ste čast, dostojanstvo, moral, obraz, savest! Neka ide ko želi ali neću da nam to bude jedini izbor. Hoću da živim u zemlji koja ima sve od Boga, plodna i rodna a ova bagra to uništava… Skloniti smeće sa vlasti, očistiti zemlju od destruktivnog korova I živeti kako nam Bog dao!

Ne za MHE!
OVO JE ZEMLJA SVIH NAS!!!

Постави коментар