Muda za bubrege

Umesto što sve breme stavljaju na leđa najsiromašnijih a opraštaju ogromne dugove najbogatijima i lopovim ova jebena država treba to da preokrene. Umesto da oduzima decu socijalno ugroženima, treba da im pomogne, oslobodi ih dažbina, da novac… Umesto da najsiromašnijima, seče struju, oduzima imovinu da pronađe rešenje za njihove situacije… Umesto što stimuliše i donira strance da započnu ovde neki biznis, neka to prvo ponudi svojim građanima. Neka ne nudi imanja i kuće na selu strancima i novac kao stimulaciju, neka to porvo ponudi svojim građanima.

Ruše sve vrednosti od porodičnih do moralnih, uništavaju čoveka, porodicu, prirodu… Na silu i prevaru nam uzimaju novac preko raznoraznih izmišljenih poreza na ono što je već naše.

Dosta bre više!

Lažu kako zinu, kite se dok se narod od gladi i bede topi i nestaje.

Probudi se Srbijo!

Zaboravili ste šta znači biti domaćin? Oni koji vode ovu zemlju su trebali da budu domaćini a oni su obične raspikuće, dokle ćemo to trpeti?

Vratimo se pravim vrednostima, moralnim i časnim. Ne dozvolimo da više uništavaju porodicu i našu zemlju. Ko se skim jebe u svoja četiri zida mene ne zanima, i neću da ja zbog toga nemam slobodu i prava. Neću da zbog toga moje dete i sva ostala deca nemaju budućnost.

Daju se prava manjinama dok se većina guši i uništava… Dokle više? Dokle će da padate na njihove laži a živite sve bednije i bednije?

Ljudi umiru i ubijaju se zbog gladi, siromaštva, nepravde a vi okrećete glavu… Džaba je okrećete jer stićiće i vas sve to!

Zašto uzimate muda za bubrege i dokle?

Dokle aman zaman?

Постави коментар