Saću vam ja sve objasnim

Naravno da niste očekivali ovo od mene a možda i jeste… Mmmm… Naravno da ja moram sada da vam objasnim kako stoje stvari i koliko vi mesta zauzimate dok hodate ili stojite. Mmmm… I naravno da vam moram objasniti zašto nam je natalitet opao pa moramo da naselimo naša sela strancima a vi lepo didete u… Znate gde treba da idete?  Znate… Naravno da znate, vi na neke visočije spratove po mogućstvu negde u nemačkama…. Naravno… Sada ću vam sve lepo objasniti…  Znači vako, naravno ako stojimo zauzimamo metar kvadratni ali ako hodamo mi zauzimamo 5, 6, 7 metara…  Naravno,  što bi značilo da oni što žive od prvog do četvrtog sprata imaju bolji seks, to jest plodniji su i rodniji… Mislim naravno imaće više dece, a onima iznad 4 sprata teže spermić nalazi jajnu ćeliju… To bi bilo ovako ako je x=y, onda je 1m = 6m, tj, ista sila koja deluje na spermić koji traži jajnu ćeliju nije ista sili koja deluje na zemlju koja se okreće oko sunca… Naravno… Ako je spermić gojazan, on je i spor, a možda i umoran jer se treba popeti na sprat iznad četvrtog. Naravno sve zavisi da li ste mirni ili se bijete kišobranima dok se seksate, tj.. hodate. Naravno… Mislim eeee… Ovaj beeee… To vam je isto kad hodate vi se širite i postajete sve veći iako toga niste svesni pa zauzimate do 7  kvadratnih metara…. Hm… Naravno, vas u stvari privlači telo koje je u vašoj blizini i dok vi hodate oćete da se bre spojite sa svim telima u vašoj blizini i širite se, širite… Širite se 1m, 2m… 6m, 7m a neki i više. Naravno… Navodno naravno sve zavisi i ko stoji iza vas dok to radite, to je vrlo bitno u ovakvim situacijama. Neki se doduše šire i manje od očekivanog broja. Naravno sve to zavisi i da li imate daleko manji broj od očekivanog ili daleko veći broj od očekivanog šetača ili spermića. Naravno to zavisi i od vektorske veličine. Naravno ako stavite kišobran između vas zauzećete još i više mesta jer je sada u igri i ono što niste očekivali a i ono što ste očekivali… Naravno… I naravno da je bitno ko vas finansira u svemu tome jer od toga i zavisi kakvi će vam biti krajnji rezultati… Mislim od toga zavisi da li vi sami zauzimate 7 kvadratnih metara ili vas 17 stoji u jednom kvadratnom metru… Naravno… Eee… Mmmm.. Beeee… Naravno da sve to zavisi i od vaše organizovanosti… Organizovanost može biti i daleko veća i daleko manja, može biti i daleko bliža. Naravno… Aaaa… naravno morate voditi računa i kako se seksate, kao i dok hodate da ne budete previše bučni da se ne bi žalili penzioneri, naročito oni sa Starog grada… Znate oni su najgrđi i najviše se žale… Naravno… Naravno da nikako ne šaljete pisma penzionerima kada ćete vi da šetate ili da se seksate, a tek nikako da ih ne zovete… Naravno možete ih neprijatno iznenaditi pa da vam seks traje kraće nego što su oni očekivali, pa posle moraju naravno da se žale… Naravno da vas i molim da ne budete licemerni i da ih ne pozivate da vam se pridruže u tim vašim nasilnim delima. 

Pozvala sam Njutna u pomoć: Između svaka dva tela (materijalne tačke) deluje privlačna, gravitaciona sila , koja je srazmerna proizvodu njihovih masa, a obrnuto srazmerna kvadratu njihovog međusobnog rastojanja.

Gravitaciona sila deluje duž prave koja prolazi kroz centre dva tela.
F=\gamma\frac{m_{1}\cdot m_{2}}{r^{2}}
gde:
 
F je intenzitet (jačina) gravitacione sile između dva tela, (pravac i smer gravitacione sile kao vektorske fizičke veličine nije određen ovom jednačinom, pogledati Njutnov zakon gravitacije u vektorskom obliku)
γ je gravitaciona konstanta, čest i simbol G
m1 je masa prvog tela
m2 je masa drugog tela
r je međusobno rastojanje dva tela (u idealnom rastojanje između centara dve masivne sfere)
Pošto je rastojanje vektorska veličina, to je i sila vektor, odnosno zakon u vektorsko obliku izgleda ovako
 
 
\mathbf{F}_{12} = – \gamma {m_1 \cdot m_2 \over {\vert \mathbf{r}_{12} \vert}^2} \, \mathbf{\hat{r}}_{12}
gde je \mathbf{\hat{r}}_{12} \ \stackrel{\mathrm{def}}{=}\ \frac{\mathbf{r}_2 – \mathbf{r}_1}{\vert\mathbf{r}_2 – \mathbf{r}_1\vert} jedinični vektor pravca. Odavde je jasno da je sila obrnutog smera u odnosu na rastojawe, zato stoji znak minus, a to istovremeno označava da je sila uvek privlačna.
 
U Međunarodnom sistemu jedinica (SI jedinice), F se meri u njutnima (N), m1 i m2 u kilogramima (kg), r u metrima (m), a vrednost konstante γ je približno jednaka 6.67 × 10−11 N m2 kg−2 (njutn puta metar kvadratni po kilogramu kvadratnom).

Što objašnjava nešto… Hm… Jel vam sada sve jasno? Naravno da vam je sve sada daleko više i dalje jasnije nego pre. Naravno kada sam vam ja sve objasnila! Jel da da vam je sada sve jako, jako, jako, jako, jako, jako, jako jasnije? Priznajte, ne dozvolite da vas smatram jako, jako, jako, jako, jako, jako, jako licemernima. Sve ovo je mnogo važno zbog situacije na Kosovu…

6826637

Постави коментар