Katanićeva 15

Nije mi jasno, svi vidite sve što se dešava oko nas… Vidite bezakonje, nepravdu, ludilo i ćutite. Vidite da smo svi zarobljeni u konc logoru, gde nas tretiraju kao robove. Vidite da se uništavaju sve moralne i tradicionalne vrednosti, da se uništava porodica, selo, dobrota, ljubav, moral i da se propagiraju boleštine. Svi vidite da smo ostali bez svih ljudskih prava i sloboda i ćutite, pristajete?

Zašto, bem mu zeca? Zašto?

Da li vam je jasno da više nema šta da izgubimo, sve smo izgubili? Da li mislite da će sve to na neki način mimoići vas? Da li mislite da vi sutra nećete ostati bez posla, da vama neće oduzeti dete ili dom? Da li mislite da vi sutra nećete reći nešto što se nekome neće dopasti i da vas zbog toga neće kazniti?

Više zaista ne postoji mesto za strah, nama sa ovim sistemom može biti samo sve gore i gore! da li ste zaista toliko uplašeni, hipnotisani i sebični da ne pomislite na buduće naraštaje i kakav im svet ostavljamo? Da li ste zaista toliko zombirani da ste zaboravili na svoje pretke, na to ko ste i odakle ste?

Molim vas probudite se! Probudite se prvo zbog sebe, svoje dece, svojih predaka, svog naroda… Ovaj sistem nam nikada neće doneti dobro! Sa ovim sistemom nam neće sinuti sunce! Vi ste robovi! Vi ste jeftina radna snaga! Vi nemate više nikakva prava! Vi niste slobodni ljudi! Sistem se mora promeniti, rešenje postoji samo se probudite. Nemojte više biti marionete u rukama političara i političkih stranaka!

Direktna demokratija bez političkih stranaka! Moć i vlast je naša, narodna! Osvestite se, probudite se i odagnajte sve strahove!

Molim vas dođite u Katanićevu 15, ispred SUD-a, kod hrama Svetog Save! Optužnice su podignute protiv svih izdajnika i zlotvora!

Ni bivši, ni sadašnji, već narod! Ne dozvolite da iskoriste ovo malo snage što nam je ostalo, dođite u Katanićevu, svaki dan od 15 h, tu je rešenje svih naših problema!!!!

Оставите одговор

Молимо вас да се пријавите користећи један од следећих начина да бисте објавили свој коментар:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: