Svaki dan je poseban

Svaki dan je poseban dan! Počnimo dan zahvalnošću! Zahvalnost će nas osloboditi straha! Zahvalnost nam govori da smo živi! Zahvalnost nas uči da budemo pažljivi i manje tvrdoglavi! Zahvalnost nas uči da vidimo ono što je bitno! Zahvalnost nas povezuje sa svim onim što je oko nas!

Svaki dan je poseban dan! Kada ustanete neka se vaš um probudi i shvati da ima onih koji zavise od našeg raspoloženja i stavova! Pokažite svoju zahvalnost i zaboravite sve drugo. Vaša sreća će porasti i osećaćete veće samopoštovanje!


Slušajte… Dobro slušajte! Morate naučiti da čujete šta drugi govore! Ostavite po strani svoje pretpostavke o tome šta neko misli..Naučite da čujete šta neko misli! I prestanite da mislite da je važnije ono što vi imate da kažete. Naučite da čujete! Tako će vaši odnosi postati bolji i kvalitetniji. Vaš svet će biti bolji i zanimljiviji!


Poslušajte me! Neka vas vodi saosećanje i ljubav! Dozvolite sebi da primate lepotu i dobrotu! Dozvolite sebi da ponovo otkrijete mir u svom srcu! Sa punim srcem ljubavi možete da se suočite sa svim što dolazi ! Svaki dan je poseban… Vi ste posebni! Hvala vam!
I naravno svemu dodajte prstohvat ludila!

Оставите одговор

Молимо вас да се пријавите користећи један од следећих начина да бисте објавили свој коментар:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: