Ulica susreta, ulica osmeha

Udruženje građana sa invaliditetom NOVI HORIZONT je i ove godine bilo prisutno na tradicionalnoj manifestaciji koju organizuje opština Stari Grad „Jevremova- ulica susreta“.

Novi Horizont se trudi da uključi osobe sa hendikepom u svakodnevan život i da skrene pažnju na njihove probleme, pa smo i ovu priliku iskoristili za to. Predivan prolećni dan sa suncem koje nas je grejalo je bilo na našoj strani. Vesela karnevalska atmosfera sa pregršt divne pozitivne energije je lepršala duž cele Jevremove ulice, od Kalemegdana do Skadarlije. Muzika i osmesi su bili celom širinom i dužinom ulice, kao da smo svi bili prebačeni u neki drugi i lepši svet. Bilo bi divno da svako od nas nastavi a i učini sve da zaista svi živimo u jednom boljem i radosnijem svetu. Svako od nas možće učiniti po malo, samo se nasmešimo prolazniku, primetimo ljude oko sebe, olakšajmo život nekome, širimo krugove dobrote. Ovo je bio samo jedan dan gde smo se neki “ MI“ susreli i razmenili pozitivnu energiju, ovo je bila ulica osmeha, na nama je da učinimo da nam svima, svaki dan bude pun osmeha, da ovim svetom hodaju nasmejani ljudi.

Ja vam prenosim delić atmosfere

Udruženje Novi Horizont je ovu divnu priliku iskoristilo i za promociju svoje maskote, koja nema ime, pa vas molimo da nam pomognete. Pozivamo da nam vi predložite neko ime za našu maskotu a zatim da zajedno izaberemo najprikladnije za ovog našeg dobrog čovečuljka.

Ja sam volonterka ovog udruženja pa koristim ovu priliku da sve ljude velikog srca pozovem da nam se pridruže.

Link udruženja gde se možete prijaviti:
http://www.novihorizont.org.rs/

2 реаговања на на „Ulica susreta, ulica osmeha“

  1. […] Pročitajte više na: Opuštencija sa Zojom […]

    Свиђа ми се

Постави коментар