Промене су ту!

Време је да сви ставимо прст на чело и да се замислимо шта нам то ови раде, морамо направити избор ДОБРО или ЗЛО!

Стално понављам да је слика злодела која нам чине огромна, много ситних пузли, које стварају праву слику онога шта нам се дешава!Секташко-паразитски канцер нас изједа по свим фронтовима! Ми смо осакаћени народ који робује у својој окупираној земљи! Нема горе и нема даље, схватите то!

Ви морате показати свест, одбацити робовске окове, и исказати жељу за слободом! Промене су ту… Промене се полако дешавају, али сви ви морате показати да вам је стало! Ми више не смемо да жртвујемо Србију због својих ситних интереса! Сада је тренутак да жртвујете своје ситне интересе зарад наше СРБИЈЕ и зарад свих нас!

Верујте ми да ће сви политичари ускоро бити прошлост, долази ново време! Решење је ту, решење постоји! Време је када морате показати свест, савест, духовност, част, морал, љубав… Свако ко је учествовао у издаји и продаји земље ће бити кажњен… Сви који су ћутали су саучесници и такође ће бити кажњени!

Сетите се наше прошлост јер без ње нема ни будућности! Сетите се! Годинама вам пишем и покушавам да вас освестим и пробудим, да вас подсетим шта је важно, да вам скренем пажњу… Неки су мене блокирали, неке сам ја блокирала, на срећу многи су и даље ту… Примећујем све већи број људи који трага за истином и све већи број људи који види истину, то је добро! Зато вас опет молим отворите своје умове али их спојте са својим срцем и почните да увиђате истину! Мислите својом главом, одбаците лажну фалсификовану историју којом су нас тровали, одбаците све што су вас научили, одбаците све што вам сада говоре… Почните да сами повезујете, схватате, сазнајете… Почните да трагате за истином и она ће вас обасјати! Не дозволите да вас поколебају они који су ту са задатком да вас збуне, преваре, да обесмисле све, да вас и даље држе у магли незнања, да вас држе потчињене! Не дозволите да и даље робујете паразитској елити!

ВИ сте рођени да живите слободно и достојно човека! Покажите да сте људи који мисле својом главом, одуприте се злу! Постаните и ви светионик у овом мраку… Само светлост наша отераће ово зло! А светлости све више, и више…

Промене су ту… Врло брзо им долази крај и они то знају!

Долази светло време за светле и тамно за тамне!

Постави коментар